ΝΥΧΙΑ

5 Celebrity nail artists για να ακολουθήσεις στο instagram

Ποιoί κρύβονται πίσω από το μανικιούρ της JLO και της Kylie Jenner;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 Celebrity nail artists για να ακολουθήσεις στο instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάνοντας scroll στο instagram βλέπεις και σημειώνεις όλα τα manicure που θέλεις να κάνεις. Αυτό της JLO, της Jessica Alba, ή της Kylie Jenner; 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι celebrity nail artists είναι πίσω από αυτά τα αξιοζήλευτα νύχια. Οι ίδιοι, μάλιστα, δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβάσουν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα social media, με τα μανικούρ που μας δίνουν έμπνευση.

Σου βρηκαμε 5 celebrity nail artists για να ακολουθησεις στο instagram:

Betina Goldstein

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

H Betina Goldstein, είναι μια απο τις πιο διάσημες nail artists των celebrities. είναι η Betina Goldstein. Συνεργάζεται με τον οίκο Chanel και είναι υπεύθυνη για πολλές beauty campaings μεγάλων εταιρειών. Επιπλέον, είναι η nail artist πολλών ηθοποιών του hollywood, για τις εμφανίσεις τους στα Oscars, στα εξώφυλλα περιοδικών και όχι μόνο. Στο instagram της ανεβάζει συνεχώς τα νύχια που φτιάχνει στον εαυτό της και μας δίνει έμπνευση. Εκτός απο αυτό, δημιούργησε και τη δική της συλλογή κοσμημάτων.

Mei Kawajiri

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙉𝘼𝙄𝙇𝙎 𝘽𝙔 𝙈𝙀𝙄 (@nailsbymei)

Αν κόλλησες κι εσύ με ένα απο τα πρόσφατα μανικιούρ της Gigi Hadid, με το χρωματιστό γαλλικό, τότε σε ενημερώνουμε ότι το έκανε η Mei Kawajiri. Η γιαπωνέζα nail artist με βάση τη Νέα Υόρκη, λατρεύει να συνδυάζει πολύ έντονα χρώματα. Στις φωτογραφίες της δεν πρόκειται να βρεις απλά και συνηθισμένα νύχια και γι’αυτό την ξεχωρίζουν οι θαυμαστές της.

Chaun Legend

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaun 🇰🇭 (@chaunlegend)

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τον Chaun Legend. Πρόκειται για έναν nail artist που έχει δημιουργήσει άπειρα trends, καθώς πολύ συχνά τον βλέπουμε να κάνει τα νύχια της Kylie Jenner. Τα νύχια της γίνονται viral στο TikTok και εμπνέουν τις followers της. Συνήθως την έχουμε δει να προτιμά τα πολύ μακριά ακρυλικά νύχια με έντονα σχεδια και εκείνος δεν της χαλάει το χατήρι.

Tom Bachik

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 𝙉𝙖𝙞𝙡𝙨 (@tombachik)

Διάσημος για τα νύχια της Jennifer Lopez στο Super Bowl και της Kim Kardashian στο Met Gala, ο Tom Bachik είναι από τους επιτυχημένους του χώρου. Στο feed του θα δεις πολλές φωτογραφίες των αγαπημένων μας celebrities και θα τις κάνεις save για το επόμενο ραντεβού στο nail salon.

Thuy Nguyen

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thuy Nguyen (@thuybnguyen)

H Reese Witherspoon στη φετινή απονομή των Oscars μας εντυπωσίασε με το clean manicure της. Η Thuy Nguyen, είναι η δημιουργός αυτού και πολλών άλλων. Μέσω των post της δίνει tips για νύχια και μας εξηγεί πως δημιουργεί τα manicures των αγαπημένων της ηθοποιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb