Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

O Ashton Kutcher και η Mila Kunis έφτιαξαν την ιδανική μοντέρνα αγροικία στο Beverly Hills

Σχεδίασαν και κατασκεύασαν από το μηδέν το σπίτι, που τροφοδοτείται ενεργειακά από φωτοβολταϊκά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2021

O Ashton Kutcher και η Mila Kunis έφτιαξαν την ιδανική μοντέρνα αγροικία στο Beverly Hills

Το σπίτι τους στο Beverly Hills είναι το τέλειο mix ρουστίκ αγροικίας με ένα σύγχρονο Twist

Μέσα στη φασαρία της πόλης του LA, καλώς ήλθατε στο KuKu Farms! Οι ηθοποιοί Ashton Kutcher και Mila Kunis έκαναν τη βιώσιμη διαβίωση να μοιάζει παιχνιδάκι στο όμορφο σπίτι τους στο Beverly Hills.

Ο Αshton κατάγεται από την Iowa, η Mila γεννήθηκε στην Ουκρανία και μέσω αυτού του σπιτιού, παρέμειναν πιστοί στις ρίζες τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Το σπίτι του ζευγαριού αποτελείται από τον κεντρικό άξονα, έναν ξενώνα, έναν αχυρώνα... playroom, κτίριο ψυχαγωγίας και ένα ανεξάρτητο κιόσκι για μπάρμπεκιου και πολλά άλλα. Χτισμένο σε μια υπέροχη κορυφή λόφου, η έκταση των 6 στρεμμάτων έχει ως ένα ακόμη ατού τη μαγευτική θέα της πόλης.

Στόχος τους ήταν να βρεθούν τρόποι για βιώσιμη διαβίωση μέσα από τις διάφορες δομές του κτηρίου - έσκαψαν ακόμη και ένα πηγάδι στην ιδιοκτησία για άρδευση της γης και έχουν και χωράφι!

Σε μια συνομιλία με το Architectural Digest είπαν πως το σημαντικότερο όλων ήταν πως «Θέλαμε ένα ζεστό σπιτικό, όχι ένα ακίνητο». 

Photos: Architectural Digest
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb