ΣΧΕΣΕΙΣ

6+1 απίθανα μέρη όπου γνωρίζονται ζευγάρια

Γιατί ο έρωτας θα σε βρει εκεί που δεν το περιμένεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
6+1 απίθανα μέρη όπου γνωρίζονται ζευγάρια
Φωτογραφία από τον χρήστη Anastasiya Lobanovskaya στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανδημία έφερε την καραντίνα και η καραντίνα έφερε την κλεισούρα. Που να γνωρίσεις λοιπόν κόσμο, να φλερτάρεις και να βγεις ραντεβού; Εκτός του ότι όλοι έχουν κλειστοί στον μικρόκοσμο τους, η covid κάνει αρκετά αγχωτικές τις επαφές με αγνώστους.

Όμως, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω, ειδικά τώρα που ο καιρός άνοιξε, ο κόσμος έχει αρχίσει τους εμβολιασμούς και τα μέτρα προστασίας χαλαρώνουν. Όλα αρχίζουν και πάλι να ευννοούν τον έρωτα και να σε φέρνουν συνεχώς πιο κοντά του. 

Δεν χρειάζεται φυσικά να φρικάρεις και να βγαίνεις έξω σαν την Ελένη Φουρέιρα στις επαγγελματικές της εμφανίσεις, καθώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κάνεις νέες γνωριμίες και μάλιστα απο εκεί που δεν το περιμένεις. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο έρωτας σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις και δεν τον αναζητάς, επομένως το βασικότερο όλων είναι εσύ σε όποια φάση και αν βρίσκεσαι να περνάς καλά με τον εαυτό σου και την ζωή σου, ώστε να τραβήξεις και τους σωστούς ανθρώπους γύρω σου.

Ο έρωτας μπορεί να σε βρει τυχαία μια ημέρα στην ουρά του σούπερ μάρκετ, στο πάρκο που μπορεί να βγεις για περπάτημα, στο καφέ που θα πας να πάρεις το εσπρεσσάκι σου, οπότε μην σκας και μη φοβάσαι γενικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

via GIPHY

Παρακάτω λοιπόν, θα διαβάσεις για όλα εκείνα τα "μέρη" που οι άνθρωποι συναντιούνται και ερωτεύονται και μπορεί εσύ  να μην έχεις δώσει ακόμα την πρέπουσα σημασία.

ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΝΩ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟ: 

Π.χ. μπορεί να ψάχνεις πληροφορίες  στο δίκτυο για μια αγαπημένη σειρά ή για μουσική ή ακόμα και για να αγοράσεις κάτι και γενικά εκεί που μπορεί να ψάχνεις κάτι εντελώς άσχετο, δικό σου, μπορεί να σου σκάσει μια επαφή πολύ ενδιαφέρουσα και να πιάσεις μια όμορφη κουβέντα από εκεί που δεν το περίμενες.

ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Ή ΚΑΦΕ:

Μπορεί εκεί που εσύ ψωνίζεις λαχανικά και φρούτα, ένα αγόρι να σου χαμογελάσει και σίγουρα δε χάνεις τίποτα με το να χαμογελάσεις και εσύ πίσω. Ο έρωτας μπορεί να είναι στη γειτονιά σουτ, πίσω από τον πάγκο με τα αυγά ή στην ουρά του σούπερ μάρκετ ή στο μαγαζί που παίρνεις τον καφέ σου πακέτο.

ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ:

Βγαίνεις συχνά εκεί, ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός. Μπορεί όμως από απέναντι ή πάνω ή κάτω να έχεις ένα θαυμαστή. Οπότε μην είσαι αγενής, πες ένα γεια την επόμενη φορά που θα πετύχεις γείτονα στο μπαλκόνι του, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία.

ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ:

Αντί να εκνευρίζεσαι που το μέσο που περιμένεις δεν περνάει με τίποτα, παρατήρησε λίγο τον κόσμο που περιμένει μαζί σου κάθε φορά και ίσως δεις κάποιο γνώριμο πρόσωπο, που είναι εκεί κάθε φορά που είσαι και εσύ. Πες και εσύ μια καλημέρα, καλησπέρα και δείξε την ευγένια σου.

ΣΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ:

Μην το γελάς καθόλου, μιας και ένας καφές με την αγαπημένη σου θεία θα σε χαλαρώσει, θα σε κάνει να ξεχαστείς και να γελάσεις και γενικά θα σου φτιάξει τη διάθεση. Όλο αυτό θα σε κάνει να ακτινοβολείς και άρα να δείχνεις πιο ακαταμάχητη.

ΣΤΟ PET SHOP:

Εκεί που πας για να ψωνίσεις γατοτροφή, μπροστά σου είναι ένα αγόρι που κοιτάει τα παιχνίδια για σκύλους, αλλά δεν ξέρει ποιο να διαλέξει. Ε κάνε μια καλή πράξη και εσύ και βοήθησε τον να διαλέξει. Και που ξέρεις, μπορεί αυτή η βοήθεια να καταλήξει σε έρωτα.

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ:

Χάθηκες στην πόλη και δεν έχεις ιδέα που βρίσκεσαι; Όλο και κάπου γύρω σου θα υπάρχει ένας χαριτωμένος νεαρός να ζητήσεις την βοήθεια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
19 / position1: 490 / position2: 1197
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb