MAKEUP

5 + 1 celebrity make up artists για να ακολουθήσεις στο Instagram

Ποιους επιλέγουν οι Kim Kardashian, Alexa Chung, Dua Lipa και Jennifer Lopez;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 + 1 celebrity make up artists για να ακολουθήσεις στο Instagram
@makeupbymario

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος κρύβεται πίσω από τα λαμπερά make up looks των αγαπημένων σου stars του Hollywood; Φυσικά οι make up artists, που μάλιστα, ορισμένοι και εκ των οποίων έχουν γίνει και οι ίδιοι πολύ διάσημοι για τη δουλειά τους. Μέσω των social media, βλέπουμε τόσο τη δουλεία τους και τα tips για μακιγιάζ, όσο και την παρέα που κάνουν με τις αγαπημένες μας celebrities.

Εμείς συγκεντρώσαμε 5+1 celebrity make up artists για να ακολουθήσεις στο Instagram, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Lisa Eldridge

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Αν ασχολείσαι με το make up δε μπορεί να μην γνωρίζεις την Lisa Eldridge. Πρόκειται για τη make up artist της Dua Lipa -ξεχνάμε μήπως το χρωματιστό eye make up πριν από λίγο καιρό;- και Global Creative Director της Lancôme. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει τις δικές της σειρές make up και κοσμημάτων, καθώς επίσης έχει γράψει και το NY Times Bestseller “Face Paint: The Story of Makeup”. Έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ, μεταξύ άλλων της Alexa Chung, Bella Hadid,Cameron Diaz, Rosie Huntington-Whiteley και Winnie Harlow, ενώ στο youtube με τους 2 εκατομμύρια subscribers, θα βρεις και make up tutorials.

Hung Vanngo

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Γεννήθηκε στο Βιετνάμ, μετακόμισε στον Καναδά και ήταν απο μικρός πολύ δημιουργικός. Ο Hung Vanngo μετακόμισε το 2006 στη Νέα Υόρκη και άρχισε να γίνεται γνωστός για τη δουλειά του. Τράβηξε από νωρίς το ενδιαφέρον των φωτογράφων μόδας και δούλεψε με γνωστούς σχεδιαστές. Επιπλέον, μοιράζεται κι εκείνος τις γνώσεις του στο κανάλι του στο youtube. Επιμελήθηκε από τα αγαπημένα μας μακιγιάζ της Julia Garner στις Χρυσές Σφαίρες και στα Critics Choice Awards, ενώ έχουμε δει δουλειά του και στις Selena Gomez, Jennifer Lawrence, Jennifer Lopez, Emily Ratajkowski, Cindy Crawford και SophieTurner.

Sir John

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας ακόμα γνωστός make up artist και activist, είναι ο Sir John Barnett, που έχει συνεργαστεί με τις Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Zendaya, Priyanka Chopra, Margot Robbie, Megan Thee Stallion. Ωστόσο, έγινε ακόμα πιο γνωστός στο κοινό εξαιτίας των μακιγιάζ που κάνει στην Beyoncé. Μάλιστα, επιμελήθηκε το beauty look της στο Super Bowl, στο φεστιβάλ Coachella και στις φωτογραφίες από τα albums της “Beyoncé,” “Lemonade” και “Black Is King.”

Patric Ta

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

O Patric Ta, ξεκίνησε την καριέρα του ως MAC artist στην Arizona ενω δεν είχε εκπαιδευτεί στο μακιγιάζ και στη συνέχεια μετακόμισε στο Los Angeles. Εκεί, εξαιτίας του instagram τον ανακάλυψε η Jessica Alba. Αγαπά τις πελάτισσές του και πάντα αναζητά τι τους αρέσει, ώστε να τις κάνει να νιώθουν άνετα. Ανάμεσα σε αυτές είναι η Camila Cabello, Aimee Song, Gigi Hadid, και Shay Mitchell. Επιπλέον, έχει δική του σειρά μακιγιάζ με το όνομά του, Patrick Ta Beauty.

Mary Phillips

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

H Mary Phillips, είναι γνωστή make up artist των Hailey Bieber και Kendal Jenner, ενώ έχει επιμεληθεί και το μακιγιάζ των JLO, Kourtney Kardashian και Bella Hadid. Ξεκίνησε την καριέρα της βοηθώντας πολλούς make up artists, χωρίς να πληρώνεται. Έβγαζε ακόμα και τα σκυλιά τους βόλτα. Έχει δουλέψει σε beauty salons, αλλά αυτή ήταν η δουλειά που πάντα ήθελε να κάνει και τα κατάφερε να έχει ένα τεράστιο πελατολόγιο από celebrities.

Mario Dedivanovic

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Ο Mario Dedivanovic, είναι γνωστός στο κοινό ως Make Up by Mario, όπως λέγεται και η σειρά make up του. Μια σειρά που δημιουργήθηκε στα 20 χρόνια πορείας του στον χώρο, το 2020. Στα 17 του ξεκίνησε να δουλεύει στα Sephora και στη συνέχεια συνεργάστηκε με φωτογράφους, όπου βοηθούσε τους make up artists τους. Είναι ένας από τους πιο διάσημους μακιγιέρ σε όλον τον κόσμο, καθώς έχει κάνει δημοφιλείς πολλές τεχνικές και έχει εμπνεύσει τους συναδέλφους του με trends που έχουν γίνει viral και επιμελείται τα looks της Kim Kardashian και Salma Hayek. Επιπλέον, το 2010, ξεκίνησε το γνωστό στον χώρο “The Masterclass”, μια πλατφόρμα εκπαίδευσης με sold out events σε όλον τον κόσμο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 2414 / position2: 7449
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb