Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

«Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας τον Κόσμο»: Το ντοκιμαντέρ που κάθε κορίτσι πρέπει να δει

Θα καταλάβεις πόσο τυχερή είσαι που γεννήθηκες γυναίκα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2021

«Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας τον Κόσμο»: Το ντοκιμαντέρ που κάθε κορίτσι πρέπει να δει
Photo via Youtube/National Geographic

Μπορεί να μην είναι η ημέρα της Γυναίκας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να σε ενημερώνουμε σχετικά με ωραίες ταινίες για το φύλο σου, που αξίζει να δεις και να εκτιμήσεις το πως γεννήθηκες.

Σίγουρα γνωρίζεις το γνωστό περιοδικό National Geographic, το οποίο σε μεταφέρει σε κάθε γειτονιά του κόσμου, σε γνωρίζει σε παράξενες φυλές που μοιάζουν βγαλμένες από μυθιστορήματα, σε ταξιδεύει στο διάστημα και στην άγρια ζωή. Αυτήν τη φορά, σου φέρνει κάτι πιο ιδιαίτερο όμως, κάτι που αν είσαθ γυναίκα θα σε εμπνεύσει και θα σου δώσει φτερά για να ακολουθήσεις τα όνειρα σου.

Το ντικμαντέρ «Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας τον Κόσμο», αφορά τις ιστορίες 40 γυναικών από διάφορα επαγγέλματα από όλον τον κόσμο, οι οποίες αποτελούν ελπίδα για αλλαγή, πρόοδο και τα λαμπρά παραδείγματα για κάθε κορίτσι που θέλει να δημιουργήσει την ζωή του με όσα θα το κάνουν ευτυχισμένο.

Υδροβιολόγοι, National Geographic Explorers, δημιουργοί ντοκιμαντέρ, ωκεανογράφοι και γυναίκες από άλλους τόσους κλάδους συνθέτουν την εικόνα του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, αποδεικνύοντας το πόσο σημαντικό και μεγάλο είναι το αντίκτυπο της γυναικείας αντίδρασης στον κόσμο μας.

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb