ΠΡΟΣΩΠΑ

Πώς το plus size της έφερε την τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία που χρειαζόταν

Πέτυχε δίνοντας προσοχή εκεί που οι άλλοι αδιαφορούσαν - και έτσι η επιχειρηματίας Gayatri Singh έφτιαξε το brand Vixxen
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς το plus size της έφερε την τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία που χρειαζόταν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βιομηχανία plus size ρούχων βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα της στην Ινδία. Υπάρχουν brands που έχουν επεκτείνει τη σειρά ρούχων τους για να συμπεριλάβουν περισσότερα μεγέθη, ενώ ορισμένες έχουν ειδικά καταστήματα.

Οι πασαρέλες έχουν επίσης γίνει περισσότερο αντιπροσωπευτικές της πραγματικότητας, και ενσωματώνουν plus size μοντέλα και επιτέλους οι σχεδιαστές μόδας έχουν μεγαλύτερη συνείδηση ​​σε σχέση με τα σχέδιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VIXXEN (@bevixxen)

Υπάρχει μια θετική τάση στον κλάδο καθώς αναγνωρίζει τις ανάγκες των ατόμων με διαφορετικούς τύπους σώματος. Η αγορά plus size εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 5-6 δισεκατομμύρια δολάρια στην ινδική αγορά ενδυμάτων μόδας 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος, σύμφωνα με τον πρώην αντιπρόεδρο της Myntra, Sivaram Kowta.

Αφού σχεδίασε τα δικά της ρούχα για σχεδόν 15 χρόνια, η 42χρονη επιχειρηματίας Gayatri Singh έφτιαξε το brand Vixxen για να αποκτήσει το plus size την μεταχείρηση που του αξίζει.

Η Gayatri Singh αποφάσισε να κάνει την διαφορά και να εισάγει τα plus size ρούχα στην Ινδία - η διαδικασία ήταν δύσκολη και πιστεύει ότι είχε μια εξαιρετική ομάδα που την βοήθησε να χτίσει το εγχείρημά της σε αυτόν τον μακρύ δρόμο. Εδώ και χρόνια, έχει δημιουργήσει μια σειρά ρούχων, κατασκευασμένη από υφάσματα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από όλη τη χώρα. Το brand της, ισχυρίζεται, δεν είναι οικονομικό, αλλά premium.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό βασίζεται αποκλειστικά στα υφάσματα που χρησιμοποιούμε, το φινίρισμα και επίσης τις λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε κεντήματα χειροποίητα καθώς και ακριβές πρώτες ύλες για όλο το σχέδιο», λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VIXXEN (@bevixxen)

Κι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για εκείνη μιας και η Gayatri έχει ρίξει όλο της το μπάτζετ σε αυτή την εταιρεία. Όπως λέει όμως, είναι πεπεισμένη ότι μέσα σε λίγους μήνες θα επεκταθεί περισσότερο.

Με περιορισμένο κεφάλαιο στη διάθεσή της, κάνει μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα για να προσεγγίσει το κοινό της. Αν και ξεκινά τη Vixxen ως διαδικτυακή μάρκα, σκοπεύει να επεκταθεί και σε συνεργασίες σε όλη τη χώρα. Στο εγγύς μέλλον, ψάχνει επίσης να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα λιανικής. Είμαστε σίγουρες όμως πως το μεγάλο της βήμα θα της φέρει τον κόσμο που ονειρεύεται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 2724 / position2: 3340
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb