BED TALK

Αθόρυβα sεx toys για να περάσεις όσο καλύτερα το lockdown

Για να περάσεις καλά παρέα με την τελευταία τεχνολογία
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αθόρυβα sεx toys για να περάσεις όσο καλύτερα το lockdown
Φωτογραφία από τον χρήστη Anna Shvets στο Pexels

Μιας που η καραντίνα μας έχει κάνει την ζωή δύσκολη σε πολλά επίπεδα, όπως με όλες τις υπόλοιπες διαπροσωπικές σχέσεις, έτσι και με τις εpωτικές τα πράγματα δεν έχουν κυλήσει και τόσο καλά.

Αν δεν έχεις σχέση, δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για περιστασιακές γνωριμιές, μιας και η πανδημία καραδοκεί και σίγουρα η σωματική σου υγεία, αλλά και των γύρω σου είναι το πιο σημαντικό γενικά και ειδικά, αυτό το διάστημα.

Επειδή όμως και το σeξ είναι σημαντικό για την υγεία, φυσική και ψυχολογική, σου έχουμε την καλύτερη λύση για να περάσεις όμορφα με τον εαυτό σου το διάστημα του lockdown, μέχρι να βρεις ξανά σύντροφο και η ζωή να επιστρέψει στα κανονικά της.

Μιλάμε για μια κατηγορία εξελιγμένων δoνητών, οι οποίοι εκτός από ωραία εμφάνιση, έχουν άψογες λειτουργίες και είναι και αθόρυβοι, οπότε αν συγκατοικείς δε θα έχεις το άγχος μήπως οι υπόλοιποι σε ακούσουν. Επίσης, ένας δoνητής είναι πάντα χρήσιμος για σένα, ακόμα και όταν είσαι μέσα σε μια σχέση, καθώς κάνει καλύτερο το παιχνίδι μεταξύ των συντρόφων.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Lovehoney που ειδικεύεται στα sεx toys λάνσαρε μια σειρά αθόρυβων βοηθημάτων σε πολύ προσιτές τιμές και δεν έχεις παρά να τους τσεκάρεις και γιατί όχι να τους δοκιμάσεις.

Silencer Whisper Quiet Vibrator – £19.99

Photo via Lovehoney.com

Super Silencer Extra Quiet Vibrator (set) – £17.99

Photo via Lovehoney.com

3-Speed Micro Magic Wand Vibrator – £16.99

Photo via Lovehoney.com

Tracey Cox Supersex Bullet Vibrator – £14.99

Photo via Lovehoney.com

Quiet G-spot Rabbit Vibrator – £65

Photo via Ann Summers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 430 / position2: 1038
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb