SKIN CARE

Στο νεσεσέρ της Βάσιας Κοκιοπούλου

Το "άλλο μισό" των Fashion Has It μιλά για τα skincare κολλήματά της
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Στο νεσεσέρ της Βάσιας Κοκιοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την προηγούμενη εβδομάδα μιλήσαμε την αδερφή της Βάσιας Κοκιοπούλου, την Κλαίρη. Σήμερα, η Βάσια μας αποκαλύπτει και εκείνη τι έχει μέσα στο νεσεσέρ της.

Η Βάσια είναι το άλλο μισό του blog Fashion Has It. Ωστόσο, η αγάπη της για τη μόδα δεν σταματά εδώ, καθώς είναι και η σχεδιάστρια πίσω από το ομώνυμο brand Vasia Kokiopoulou (@vasiakokiopoulou). Η Βάσια μπορεί να σχεδιάσει το νυφικό των ονείρων σου, καθώς και οποιοδήποτε ρούχο για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σου. Τι καλλυντικά χρησιμοποιεί;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire & Vasia (@fashionhasit)

Βάφεσαι αυτήν την περίοδο ή προτιμάς το natural look;

Στην αρχή της καραντίνας προσπάθησα να κρατήσω το βάψιμο μου, όπως ακριβώς ήταν και την πριν την πανδημία. Καθώς δε χρησιμοποιώ καθόλου make-up, αλλά μόνο BB cream, πίστευα ότι δε θα έχω κανένα θέμα. Βέβαια, άλλαξα γνώμη όταν εμφάνισα Maskne, την οποία καταπολέμησα με πολύ κόπο. Οπότε προτιμώ το natural look, ενυδαρική απαραιτήτως, αντιηλιακό, concealer, λίγο πιο τονισμένα φρύδια, mascara κι έτοιμη. 

Τι θα βρούμε στο νεσεσέρ σου αυτήν την στιγμή;

Το νεσεσέρ μου αυτήν την περίοδο είναι αρκετά άδειο γιατί χρησιμοποιώ λίγα αλλά θαυματουργά προϊόντα. Θα βρεις σίγουρα BB cream, αγαπώ πολύ αυτήν της εταιρείας Garnier για λιπαρές επιδερμίδες, concealer της εταιρείας Tarte στην απόχρωση 29Ν και μολύβι φρυδιών - δε θα άλλαζα με τίποτα αυτό της εταιρείας Mon Reve στην απόχρωση 02- light brunette. Θα χρησιμοποιήσω σίγουρα καθημερινά mascara για ακαταμάχητο βλέμμα, ενώ όταν θέλω κάτι πιο extra, έχω μαζί μου την πιο cute παλέτα σκιών από την εταιρεία Sephora με πολύ φυσικές αποχρώσεις και ρουζ από την εταιρεία Maybelline (Fit Me No50 wine). 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire & Vasia (@fashionhasit)

Τι περιλαμβάνει αυτήν την περίοδο η πρωινή σου ρουτίνα;

Μόλις ξυπνήσω θα πιω σίγουρα ένα ποτήρι νερό ή ζεστό νερό με λεμόνι, πλύσιμο προσώπου με το σαπούνι της La roche posay - Effaclar, στη συνέχεια χρησιμοποιώ τη λοσιον της Kiehls - Blue Astringent, κρέμα ματιών από την αγαπημένη μου Apivita- Bee radiant και τέλος ενυδατική κρέμα της La roche posay - Effaclar Duo. Εννοείται ότι τώρα που φτιάχνει ο καιρός και ο ήλιος είναι πιο δυνατός δε θα φύγω από το σπίτι χωρίς αντιηλιακή, Vichy Ideal Soleil - Mattyfing face fluid dry touch. 

Και τι κάνεις στην βραδινή σου ρουτίνα;

Η βραδινή ρουτίνα είναι μια ιεροτελεστία. Είτε είμαι βαμμένη είτε όχι, καθαρίζω το πρόσωπο μου με το νερό Micellair της Neutrogena- Hydro Boost κι έπειτα με το Apivita - Black detox Cleansing Jelly, το οποίο έχει ενεργό άνθρακα και πρόπολη και βοηθάει τα δέρματα με τάση για ακμή. Θα πλυθώ με το σαπούνι της La roche posay - Effaclar και θα συνεχίσω με το σέρουμ μου. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ ρετινόλη Β3 της ίδιας εταιρείας. Θα προχωρήσω στην κρέμα ματιών και θα κάνω μασάζ με Jade roller για να απορροφηθεί το προϊόν. Σε περίπτωση που κάποιο σπυράκι έχει κάνει την εμφάνιση του, θα βάλω τοπικά το Lierac - Sebologie. Τέλος, σε φρύδια και βλεφαρίδες θα απλώσω φυτικό έλαιο αμυγδάλου της εταιρείας Apivita. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire & Vasia (@fashionhasit)

Με ποιό skincare προϊόν έχεις κόλλημα;

Έχω κόλλημα με το Black detox cleansing Jelly της Apivita και γενικά οτιδήποτε έχει πρόπολη. Βοηθάει στην αντισηψία, ανάπλαση κι επούλωση της επιδερμίδας κι έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ με τις ανεπιθύμητες εξάρσεις ακμής.

Ποια είναι τα αγαπημένα hair products;

Βάσια: Πριν λουστώ θα βάλω λάδι στις άκρες των μαλλιών μου για έξτρα ενυδάτωση, αυτό της εταιρείας Messinian Spa Beauty Oil 3 in 1 είναι από τα αγαπημένα μου. Πριν στεγνώσω τα μαλλιά μου χρησιμοποιώ spray θερμοπροστασίας της εταιρείας TRESemme, keratin shine και αφού τα στεγνώσω, απλώνω στις άκρες το λαδάκι από την εταιρεία Lorvenn με έλαιο Argan για εντατική φροντίδα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΣτο νεσεσέρ της Κλαίρης Κοκιοπούλου ΜΑΡ 31, 2021

Έχεις αγαπημένο άρωμα;

Τα πρωινά που θέλω κάτι πιο ελαφρύ και γλυκό φοράω αυτό της εταιρείας KORRES Cashmere Kumquat. Όσο για τα βράδια (τότε που βγαίναμε), δε θα άλλαζα με τίποτα το Amo της εταιρείας Ferragamo. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire & Vasia (@fashionhasit)

Πως φροντίζεις το σώμα σου;

Προσωπικά, πιστεύω πως η φροντίδα του σώματος, είναι τόσο σημαντική όσο του προσώπου και των μαλλιών. Για εμένα η φροντίδα σώματος ξεκινάει από το μπάνιο, όπου σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνω μασάζ με κυκλικές κινήσεις με το σαπούνι της εταιρείας KORRES κατά της κυτταρίτιδας. Αγαπώ τα λάδια κι εδώ και κάποιο διάστημα χρησιμοποιώ το λάδι της εταιρείας Little Secrets, the Moonlight Glow- white orchid and amber. Μυρίζει φανταστικά, είναι απίστευτα ενυδατικό χωρίς να είναι λιπαρό και η χρυσόσκονη που έχει μέσα χαρίζει μία υπέροχη λάμψη στην επιδερμίδα, χωρίς να λερώνει τα ρούχα σου. Τέλος, θα δώσω μια συμβουλή: πίνετε άφθονο νερό! Βοηθάει πολύ. 

Βρες τα προϊοντα:

Garnier - BB Oil-Free

Βρες το εδώ

Kiehl’s - Blue Astringent Herbal Lotion

Βρες το εδώ

Apivita - Black Detox Cleansing Jelly

Βρες το εδώ

TRESemmé - Keratin Shine Heat Protection Spray

Βρες το εδώ

Salvatore Ferragamo - AMO Eau De Parfum

Βρες το εδώ

KORRES - Algae Exfoliating Soap

Βρες το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 155 εβδομάδες
Στο νεσεσέρ της Κλαίρης Κοκιοπούλου
Η ρουτίνα της Κλαίρης αυτήν την περίοδο
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 14187 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb