SKIN CARE

5 Ελληνικά Skincare brands που πρέπει να γνωρίσεις

Εταιρείες καλλυντικών #madeingreece
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 Ελληνικά Skincare brands που πρέπει να γνωρίσεις
Pexels- Daria Shevtsova

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να γίνονται σημαντικά βήματα στην Ελλάδα στον τομέα της ομορφιάς. Δημιουργούνται όλο και περισσότερα beauty brands, τα οποία χρησιμοποιούν τα πλούσια φυσικά συστατικά που διαθέτουμε στη χώρα μας.

Μάλιστα, αρκετά έχουν βραβευτεί και γίνει γνωστά και στο εξωτερικό. Τα ελληνικά skincare brands έχουν κατακτήσει τη θέση τους στην καρδιά των καταναλωτριών. 

Τα 5 brands #madeingreece που πρεπει να γνωρισεις:

Akeso

Το όνομα Ακεσώ προέρχεται από το ρήμα «ακαίομαι» που σημαίνει θεραπεύω. Ήταν μία από τις κόρες του Ασκληπιού και θεά της επούλωσης. Πρόκειται για μια εταιρεία με προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών που έχουν βάση το οργανικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και βότανα της ελληνικής φύσης. Βότανα όπως ο κίστος, η λυγαριά, το δίκταμο, ο κρίταμος, το φραγκόσυκο και ο ελίχρυσος είναι κατάλληλα για τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AKESO • Natural Skincare • (@akeso_skincare)

MIELĒV 

Η MIELĒV είναι ένα brand που μόλις πριν λίγο καιρό βγήκε στην αγορά. Η φιλοσοφία της έχει στον πυρήνα τη γυναίκα και τη φύση. Πηγή έμπνευσης για το όνομα της εταιρείας ήταν το γαλλικό ρήμα je m' élève που σημαίνει «ανυψώνομαι», εκτιμώ τον εαυτό μου, αναγνωρίζω τα προσόντα μου, πιστεύω στις δυνατότητές μου, και διεκδικώ το καλύτερο - δηλαδή, όπως εξηγούν: “αναβαθμίζομαι εσωτερικά και εξωτερικά”. Δεν κάνουν δοκιμές σε ζώα και περιορίζουν όσο το δυνατόν την χρήση πλαστικού. Plus, εχουν πραγματικά όμορφο packaging.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIELĒV (@mielev__)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ5 εταιρείες Vegan προϊόντων ομορφιάς που θα βρεις στην Ελλάδα ΜΑΡ 20, 2021

Kýklos Natural Cosmetics by Elena Lenou

Η Έλενα Λένου, παρατηρώντας την καθημερινή κατανάλωση των τοξικών και χημικών προϊόντων, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα των φυτικών καλλυντικών. Το όνομα Kyklos, συμβολίζει την ολοκλήρωση, την πληρότητα, την τελειότητα και την αιωνιότητα. Η εταιρεία είναι γνωστή για την καινοτομία που συνδυάζει το ελληνικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο με ενεργό οξυγόνο, ενα πρωτοποριακού υλικού για το οποίο η εταιρία διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Επιπλέον, το face oil night κέρδισε πρόσφατα το δεύτερο βραβείο σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό διαγωνισμό ομορφιας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐊𝐘𝐊𝐋𝐎𝐒 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐬𝐦𝐞𝐭𝐢𝐜𝐬 (@kyklos_by_elena_lenou)

Eesøμe

Η Eesøμe, είναι μια νέα ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης με αγνά και φυσικά συστατικά της ελληνικής και μεσογειακής γης. Δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τις προσδοκίες όσων αγαπούν την ελληνική φύση: τον ήλιο, τη θάλασσα και τη γη. Η παραγωγή των γίνεται αποκλειστικά στην χώρα μας και είναι cruelty free. Τα προϊόντα είναι σε μεγάλο ποσοστό  βιοδιασπώμενα, συνεπώς, μετά τη χρήση τους, ένα μεγάλο ποσοστό από τα συστατικά τους αφομοιώνονται από το περιβάλλον χωρίς να επιβαρύνουν τη γη και τον υδροφόρο ορίζοντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EESOME (@eesomegr)

Euthalia Natural Cosmetic Values

Η εταιρεία ξεκίνησε με έμπνευση απο τη γιαγιά Ευθαλία στη Σκόπελο, η οποία έμαθε από πολύ μικρή να αξιοποιεί τα ευεργετικά βότανα του νησιού και να τα εντάσσει στην καθημερινότητά της. Έτσι, η εγγονή Ευθαλία άντλησε έμπνευση από τις συνταγές για τα φρέσκα σαπούνια και την κηραλοιφή και δημιούργησε το 2012 την εταιρεία. Τα προϊόντα είναι φυσικά, με βασικό συστατικό το βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Euthalia Natural Cosmetics (@euthaliagr)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 161 εβδομάδες
5 εταιρείες Vegan προϊόντων ομορφιάς που θα βρεις στην Ελλάδα
Vegan προϊόντα make up και skincare
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 8544 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb