ΜΟΔΑ

Το κόσμημα της Bottega Veneta που σχολιάζει όλο το ίντερνετ όχι για καλό λόγο

Αξίζει όντως τα λεφτά του;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το κόσμημα της Bottega Veneta που σχολιάζει όλο το ίντερνετ όχι για καλό λόγο
Photo via Purse Blog

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οίκος Bottega Veneta είναι γνωστός για τα πανάκριβα, πλην υπεστιλάτα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια του. Η πολυτελή ποιότητα των προϊόντων του σε συνδυασμό με το πόσο σύγχρονα και ταυτόχρονα διαχρινικά είναι αυτά, τον έχει καθιερώσει ανάμεσα στους πιο αγαπημένους των απανταχού fashion lovers.

Πρόσφατα όμως, το όνομα του Bottega Veneta έγινε viral για έναν όχι και τόσο καλό λόγο, αφού το κοινό αμφισβήτησε το νέο του αξεσουάρ, το οποίο είναι ένα κολιέ αξίας 2.000 δολαρίων, που όμως είναι ολόιδιο με τα καλώδια των ενσύρματων τηλεφώνων, όπως και με τα σπιράλ λαστιχάκια που χρησιμοποιείς για να πιάνεις τα μαλλιά σου.

Το εν λόγω κολιέ όμως, δεν είναι φτιαγμένο από πλαστικό, αλλά από ασήμι και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, λευκό, πράσινο και λιλά. Εκτός από αυτό όμως, ο οίκος κυκλοφόρησε και σκουλαρίκαι και διαχτυλίδια στο ίδιο μοτίβο.

Photo via unilad.co.uk

Οι χρήστες των social media από πλευράς τους, φυσικά και δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, κάνοντας τα κοσμήματα πρώτο θέμα στο ίντερνετ. Γενικά η εταιρεία έφαγε αρκετό τρολάρισμα για το καλώδιο-κόσμημα, ενώ αρνητικά σχολιάστηκε κ η μεγάλη τιμή του, με κόσμο να προτείνει σε όποιον θέλει να αγοράσει καλώδια στα ίδια χρώματα και να τα φοράει σαν αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada ™ (@diet_prada)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 632 / position2: 1097
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb