ENTERTAINMENT

Harry και Meghan: Oι συγλονιστικές αποκαλύψεις που έφερε στο φως η συνέντευξη στην Oprah

Aποκαλύπτουν τα πάντα, από συζητήσεις σχετικά με το χρώμα του μωρού έως τις αυτοκτονικές σκέψεις τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Harry και Meghan: Oι συγλονιστικές αποκαλύψεις που έφερε στο φως η συνέντευξη στην Oprah

Συνομιλίες για το "πόσο σκούρος" θα ήταν ο τόνος του δέρματος του μωρού τους. Ένας καυγάς μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πατέρα του ήταν τόσο έντονος που ο Harry είπε ότι ο πατέρας του κάποτε "σταμάτησε να σηκώνει το τηλέφωνο" και η Meghan, η Δούκισσα του Σάσεξ, είπε ότι "απλά δεν ήθελε να είναι πια ζωντανή".

Αυτές ήταν μερικές από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες που περιγράφονται από το ζευγάρι σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Oprah, την πρώτη που έδωσαν από τότε που αποχώρησαν από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα πέρυσι. Είπαν ότι θα είχαν μείνει αν είχαν λάβει υποστήριξη από τη βασιλική οικογένεια αλλά καμία προσδοκία τους δεν ικανοποιήθηκε.

Μυστικός γάμος

Η Μeghan επίσης αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν την τηλεοπτική εκπομπή "Royal Wedding", αυτή και ο πρίγκιπας παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια. Πρόσθεσε ότι το πιστοποιητικό γάμου που κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

H γνωριμία τους

Μίλησαν για την γνωριμία τους και η Meghan είπε ότι δεν αναζήτησε πληροφορίες για τον Harry πριν παντρευτεί. Ενώ γνώριζε για τους βασιλείς, η συζήτηση για τη μοναρχία δεν ήταν κάτι που έμαθε καθώς μεγάλωσε. Επίσης υποστήριξε ότι δεν έψαξε στο διαδίκτυο να μάθει ποιος ήταν ο πρίγκιπας Harry καθώς "ό,τι έπρεπε να μάθει, της το είπε ο ίδιος".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗMeghan Markle για Kate: «Mε έκανε να κλάψω πριν τον γάμο με τον Harry» ΜΑΡ 08, 2021

Ο ρατσiσμός

Η Meghan είπε ότι "τους μήνες που ήμουν έγκυος… μας ενημέρωσαν ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, και μάλιστα υπήρχαν... ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί". Αυτό ως γεγονός ανοίγει μια μεγάλη κουβέντα, και η βασιλική οικογένεια απέκτησε ήδη φανατικούς εχθρούς αφού ανοίγει ζητήματα ρατσiσμού από πλευρά του Παλατιού και μάλιστα στην εποχή του «black lives matters».

Ο Harry είπε ότι δεν ήταν μια συζήτηση που ήθελε ποτέ να κάνει κι όμως αναγκάστηκε. Εκείνη μάλιστα είπε ότι σκεφτόταν έντονα την αυτοκτονiα. Ο Harry είπε ότι δεν έλαβε καμία υποστήριξη από τη βασιλική οικογένεια για την ψυχική της υγεία, λέγοντας πως απλά δεν ενδιαφερόταν κανείς. 

Ο Harry πρόσθεσε, μετά από παρακίνηση της Oprah να απαντήσει ως προς το ποιος έδειξε ρατσiστική συμπεριφορά απέναντί τους, κι εκείνος απάντησε ότι ο βρετανικός τύπος (και όχι η γιαγιά του) ήταν διεφθαρμένος ή ρατσiστικός ή μεροληπτικός και μεγάλο μέρος του ευθύνεται για την απόφαση του ζεύγους να εγκαταλείψει τη Βρετανία και να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ . 

«Έτρεμαν μήπως ο Άρτσι ήταν ο πρώτος μαύρος πρίγκιπας της Αγγλίας»

Οι φόβοι για τις ομοιότητες με την Diana

Το ζευγάρι επικεντρώθηκε έντονα στην άρνηση της βασιλικής οικογένειας να τους παρέχει ασφάλεια, μια ιδιαίτερα σοβαρή ανησυχία για τον Harry λόγω του θανάtου της μητέρας του, Diana. Είπε ότι η εμπειρία του με τη Meghan του έδειξε πόσο δύσκολο θα ήταν για τη μητέρα του. Όταν ζήτησε κάποιον ειδικό για να βοηθήσει τη γυναίκα του, του αρνήθηκαν να δει ακόμα και κάποιον ειδικό ψυχολόγο για να την βοηθήσει, καθώς όπως του είπαν δεν ήταν εργαζόμενη του παλατιού, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΤο βίντεο από το βράδυ που η Meghan Markle σκέφτηκε να αυτοκτονήσει ΜΑΡ 08, 2021

Πάντως και οι δύο δήλωσαν ότι παρέμειναν ευγνώμονες που το έφτασαν στην άλλη πλευρά και δεν το μετάνιωσαν. Το ζευγάρι μάλιστα αποκάλυψε ότι το δεύτερο παιδί τους, που αναμένεται φέτος το καλοκαίρι, θα είναι κορίτσι.

"Αν μας είχαν προστατεύσει, δεν θα είχαμε φύγει", είπε ο Harry. "Η απόφασή του μας έσωσε", είπε εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 159 εβδομάδες
Meghan Markle για Kate: «Mε έκανε να κλάψω πριν τον γάμο με τον Harry»
«Kατηγορήθηκα όχι μόνο για κάτι που δεν έκανα αλλά για κάτι που έμενα πραγματικά μου συνέβη»
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Entertainment Πριν 159 εβδομάδες
Το βίντεο από το βράδυ που η Meghan Markle σκέφτηκε να αυτοκτονήσει
Λίγα λεπτά πριν την επίσημη επίσκεψη του ζευγαριού στο Cirque du Soleil, είχαν μάθει πως το Παλάτι αρνείται πριγκιπικούς τίτλους και προστασία στον Άρτσι λόγω χρώματος
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 708 / position2: 2608
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb