ENTERTAINMENT

Έλενα Τσαγκρινού: To «El Diablo» έγινε θέμα και στο CNN

Τι απαντά στις αντιδράσεις για το τραγούδι που θα τη στείλει στη Eurovision

Δημοσίευση ΜΑΡ 04, 2021
Έλενα Τσαγκρινού: To «El Diablo» έγινε θέμα και στο CNN

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει τραβήξει η Έλενα Τσαγκρινού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision με το «El Diablo». Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έγινε θέμα ακόμα και στο αμερικανικό CNN, έναν τους κολοσσούς των διεθνών ΜΜΕ, το οποίο φιλοξενεί δήλωσή της για τις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί για το τραγούδι.

Σε εκτενές άρθρο στην ιστοσελίδα του, το οποίο αναπαράγουν ΜΜΕ ανά τον πλανήτη, το CNN προβάλλει το music video του «El Diablo» και αναφέρεται στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από ιερωμένους, φιλοξενώντας δήλωση της ίδιας Έλενας Τσαγκρινού, καθώς και του διευθυντή του ΡΙΚ.

«Το “El Diablo” είναι αλληγορικό τραγούδι, για μια γυναίκα που καταφέρνει να φύγει από μια τοξική σχέση και στέλνει ένα μήνυμα δύναμης. Η μουσική, όμως, μας ενώνει όλους, δεν μας χωρίζει! Εγώ και οι συνεργάτες μου παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας: να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό», ανέφερε η ταλαντούχα τραγουδίστρια στο CNN μετά από επικοινωνία με την Panik Records, δισκογραφική της εταιρεία.

Στο μεταξύ, το «El Diablo» γνωρίζει επιτυχία ανά την Ευρώπη, κατακτώντας ακόμα και το no1 στα ψηφιακά charts, ενώ το music video παραμένει σταθερά στο top3 των trends του YouTube και πλησιάζει το 1 εκατομμύριο views σε λιγότερο από επτά ημέρες. Παράλληλα, οι fans της Eurovision το αποθεώνουν, κατατάσσοντάς το στις αγαπημένες τους φετινές συμμετοχές.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 607 / position2: 1146
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb