CELEBS

Βίκυ Καγιά: Όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί γιατί νομιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

Το περιστατικό στην ακραία φωτογράφιση

Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2021
Βίκυ Καγιά: Όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί γιατί νομιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πιο ακραία φωτογράφιση στην οποία υπέβαλε την Βίκυ Καγιά θυμήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης.

«Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση. Τα μοντέλα έχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές πάνω στην πασαρέλα, σπρωξίματα για το ποια θα είναι δίπλα στον σχεδιαστή. Μοντέλο έπεσε από την πασαρέλα γιατί την έσπρωξε άλλο μοντέλο.

Η πιο ακραία φωτογράφιση που έχω υποβάλλει τη Βίκυ Καγιά, στην αρχή της καριέρας της, ήταν στη Βουδαπέστη που την έβαλα να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την έξω πλευρά και κάτω 40 μέτρα κενό. Πήγε και το έκανε και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει γιατί νόμιζαν ότι πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο Βασίλης Ζούλιας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έκανα εμφύτευση μαλλιών, ήταν επίπονη διαδικασία. Είμαι 57 ετών. Εδώ και 29 χρόνια επισκέπτομαι ψυχολόγο. Η καθημερινή μου ρουτίνα είναι: Πίνω τσάι, κάνω meditation 20 λεπτά, γράφω προσευχή ευχαριστιών και μετά βγαίνω από το σπίτι».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 555 / position2: 1186
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb