ENTERTAINMENT

Απόστολος Γκλέτσος: Μάλλον έχω κορωνοϊό

Τι αποκάλυψε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2021
Απόστολος Γκλέτσος: Μάλλον έχω κορωνοϊό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως ένα rapid test στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως ακούγεται να λέει ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται!», επρόκειτο να είναι καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, ωστόσο μετά το τεστ μπήκε σε καραντίνα στην Αθήνα. «Εγώ είμαι έτοιμος να χαιρετίσω τον μάταιο τούτο κόσμο κι εσύ…» χαμογελάς, ακούγεται να λέει ο Απόστολος Γκλέτσος στην τηλεφωνική του σύνδεση με την εκπομπή.

Όπως είπε, «βγήκε ένα rapid, μου ‘φυγε η ψυχή. Βγήκε θετικό... το μόνο είναι ότι δεν μου το έχει κάνει γιατρός, ούτε καν νοσηλευτής. Και τώρα περιμένουμε για το κανονικό» συνέχισε ο ηθοποιός που είπε αστειευόμενος στη Ναταλία Γερμανού. «Αλλά εσύ μην χαμογελάς τόσο πολύ, γιατί μπορεί να έχω κορωνοϊό».

«Δεν έχω κάποια συμπτώματα, έχω μόνο ένα τεστ που δεν μου το έκανε ούτε καν νοσηλευτής ή γιατρός» συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος που περιγράφει πως έκανε το τεστ σε ένα σπίτι. Όπως εξήγησε, προκειμένου να συναντηθούν, είχαν προνοήσει να προμηθευτούν τεστ για τον κορωνοϊό.

«Αύριο το πρωί μόλις ξημερώσει θα κάνω το μοριακό. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα, αυτό είναι το καλό. Και τώρα που σε είδα και σε άκουσα, είμαι ακόμη καλύτερα» σημείωσε επίσης ο Απόστολος Γκλέτσος.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 825 / position2: 1301
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb