ΣΧΕΣΕΙΣ

Μετά από 3 διαζύγια η Drew Barrymore έχει να σου δώσει καλές συμβουλές για μια νέα αρχή

Γράφτηκε σε ένα dating app και θα ξαναβγεί στον στίβο της αγάπης!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μετά από 3 διαζύγια η Drew Barrymore έχει να σου δώσει καλές συμβουλές για μια νέα αρχή
Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 15 Ιανουαρίου, η Drew Barrymore καλωσόρισε στο talk show της τους αστέρες του Bridgerton, Regé-Jean Page και Phoebe Dynevor για να μιλήσουν για την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Φυσικά, το Bridgerton έχει γίνει διάσημο για τις σεξουαλικές του σκηνές και αυτό από μόνο του φουντώνει τα πράγματα! Αφού ρωτούσε το ζευγάρι πώς ένιωθαν για τις οικογένειές τους να παρακολουθούν όλες αυτές τις πικάντικες σκηνές - η Barrymore αποκάλυψε τη δική της εμπειρία.

"Επέστρεψα σε μια εφαρμογή γνωριμιών κατά τη διάρκεια που έβλεπα το Bridgerton", είπε η Barrymore στους πρωταγωνιστές. "Θυμήθηκα ότι δεν είμαι νεκρή! Για μένα, αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα".

H απόφασή της να χωρίσει τον σύζυγό της μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου ήταν μια αρκετά δύσκολη απόφαση. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα τότε, το 2016, σε κοινή δήλωση που κυκλοφόρησε στα περιοδικά, και κατέστησε σαφές ότι παρέμεναν κοντά για χάρη των παιδιών τους την Olive και την Frankie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Όπως πολλές φορές στη ζωή για όλους μας, τα σχέδιά μας αλλάζουν και τα όνειρά μας προσαρμόζονται. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δευτερόλεπτο δεν άξιζε και θα το έκανα ξανά. Μετά από όλα αυτά, κατάλαβα πως βρήκα το όνειρό μου. Απέκτησα 2 υγιή κορίτσια", έχει πει σε συνέντευξή της.

"Ο Will και εγώ συνεχίζουμε να θαυμάζουμε αυτό που κάναμε και προσπαθούμε να γίνουμε οι καλύτεροι γονείς που μπορούμε να είμαστε.".

"Δεν είναι πάντα εύκολο και το θέμα είναι, πως η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη αλλά αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι όμορφη. Αυτό που έχω πάντως σαν συμβουλή είναι να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για το μετά. Όπως και να έχει, είσαι εδώ".

"Αυτό που δεν μπορώ να κρύψω είναι ότι κάποιες μέρες είναι δύσκολες και όχι τόσο όμορφες. Μερικές φορές η ζωή μπορεί να σας ανεβάσει και να σας κατεβάσει μέσα σε ένα λεπτό! Αλλά κλαίμε και μετά σηκωνόμαστε και απλώς βάζουμε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Κάπως έτσι, προχωράμε".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 469 / position2: 963
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb