ENTERTAINMENT

Αυτοκίνητα, ταξίδια, κοσμήματα: Oι Kardashians είναι διάσημες για τα πανάκριβα δώρα τους

Τα πανάκριβα ρολόγια που αγόρασε για το συνεργείο γυρισμάτων του reality show η Kim είναι η απόδειξη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτοκίνητα, ταξίδια, κοσμήματα: Oι Kardashians είναι διάσημες για τα πανάκριβα δώρα τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kim Kardashian ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα παραγωγής του Keeping Up With The Kardashians αγοράζοντας κάποια ΠΟΛΥ ακριβά ευχαριστήρια δώρα.

Αγόρασε λοιπόν 30 πανάκριβα δώρα για την ομάδα της μετά από 15 χρόνια που μοιράστηκαν στην τηλεόραση.

Η οικογένεια ολοκλήρωσε την τελευταία σεζόν την περασμένη εβδομάδα και ευχαρίστησε το συνεργείο γυρισμάτων του reality show με ρολόγια Rolex. Ναι, διάβασες σωστά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ρολόγια, αξίας 10.000 δολαρίων το καθένα δόθηκαν την τελευταία μέρα των γυρισμάτων στους έκπληκτους υπαλλήλους - πράγμα που σημαίνει ότι οι Kardashians ξόδεψαν περίπου 300.000 $ συνολικά.

Σύμφωνα με πηγές πάντως "αρκετοί από αυτούς δήλωσαν ότι αρνήθηκαν άλλες δουλειές και εργάστηκαν δίπλα στους Kardashians για τόσα χρόνια επειδή ήταν διασκεδαστικό να δουλεύεις με αυτή την οικογένεια".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kardashians on E! (@kuwtk)

Η οικογένεια των Kardashian (όπως και ο Kanye) είναι γνωστοί για τα πανάκριβα δώρα τους. Σκεφτείτε, ακόμη και στην φάση του διαζυγίου ο Kanye αγόρασε αυτοκίνητα 1 εκατομμυρίου δολαρίων και συγκεκριμένα μάρκας Mercedes-Maybach GLS 600s.

Από μετοχές και αυτοκίνητα, μέχρι όργανα γυμναστικής, κοσμήματα που αξίζουν όσο ένα σπίτι και πανάκριβες διακοπές όλα είναι στο τραπέζι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 166 / position2: 443
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb