ΣΧΕΣΕΙΣ

Επανασύνδεση: Πως να την κάνεις σωστά και να είσαι σίγουρη ότι θα δουλέψει

Θέλει να κάνεις κάποια βήματα ώστε να πετύχει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Επανασύνδεση: Πως να την κάνεις σωστά και να είσαι σίγουρη ότι θα δουλέψει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα είχατε, χωρίσατε, όμως τώρα σκέφτεστε να τα βρείτε ξανά. Είτε εκείνος σου το ζήτησε, είτε εσύ έκανες την κίνηση, ή ακόμα και αν ήταν κάτι αμοιβαίο, αποφασίσατε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας.

Και μπορεί να υπάρχουν αισθήματα και καλές προθέσεις, όμως η επανασύνδεση θέλει τους δικούς της τρόπους για να γίνει σωστά και να μην καταλήξει απλώς μια άκυρη προσπάθεια και μια τραυματική εμπειρία.

Επιπλέον μια σχέση που έχει ήδη δοκιμαστεί μια φορά, αξίζει να αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία και από τις δυο πλευρές, αφού η γνώση υπάρχει, απλώς αλλάζουν οι συνθήκες.

Πριν λοιπόν προχωρήσεις στην δοκιμή σου, έχε κατά νου τα πέντε παρακάτω στοιχεία για να μην πληγωθείς άσκοπα και να συνεχίσεις την ζωή σου χωρίς την πρώην σχέση σου, αν αυτό είναι το καλύτερο για εσένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασική προϋπόθεση είναι το να το θέλετε και οι δύο:

Δεν γίνεται η ενέργεια μόνο από την μια πλευρά να φτιάξει μια σχέση. Αν ή το άλλο άτομο δε θέλει, καλύτερα να μην χάσεις χρόνο με προσπάθειες να το πείσεις να αλλάξει γνώμη. Άλλαξε εσύ την δική σου και συνέχισε μπροστά.

Βρείτε ποια ήταν τα προβλήματα της σχέσης και συζητήστε τα:

Βάλτε τα κάτω και μιλήστε ανοιχτά για ότι μπορεί να σας ενοχλούσε ή να εμπόδιζε την επικοινωνία σας και αποφασίστε τι δεν πρέπει να κάνετε ξανά, αν θέλετε η σχέση να πετύχει. Αλλιώς θα καταλήξετε πάλι χωρισμένοι.

Αργά και σταθερά:

Θέλει χρόνο για να χτιστεί μια σχέση, πόσο μάλλον για να γίνει επανασύνδεση μετά από χωρισμό, όποιος και αν ήταν ο λόγος που συνέβη. Βγείτε αρκετές φορές, μιλήστε πολύ και ανοιχτά για το μεταξύ σας και γενικά δώστε χρόνο ο ένας στον άλλον για να δείτε πως σας βγαίνει αυτή η απόπειρα.

Η επανασύνδεση συμβαίνει για να είστε μαζί:

Η επανασύνδεση σημαίνει ότι μπαίνετε ξανά και οι δυο σε σχέση μεταξύ σας, αν όμως το ταίρι σου δεν το έχει καταλάβει αυτό και νομίζει ότι το πηγαίνεις μόνο στο σeξ π.χ., τότε θα έχετε πρόβλημα, οπότε φροντίστε να είστε ξεκάθαροι.

Μην ξεχνάς!

Ακόμα και αν τα βρείτε πάλι με το ταίρι σου, η σχέση σας δε θα είναι ποτέ όπως πριν, όμως μπορείτε να καθορίσετε αν θα την κάνετε καλύτερη ή χειροτέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 421 / position2: 803
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb