ENTERTAINMENT

Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή και το δώρο στον Αντώνη Κανάκη από την κόρη του

Πρεμιέρα σήμερα στη συχνότητα του OPEN
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 11, 2021
Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή και το δώρο στον Αντώνη Κανάκη από την κόρη του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του Open και Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθηκς Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Οι παρουσιαστές έκαναν είσοδο με το I Will Survive σε δική τους παραλλαγή... I Will Survaω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν παρέλλειψαν να αστειευτούν μιας και προβάλλονται την ίδια ώρα με αρκετά δελτία ειδήσεων άλλων τηλεοπτικών σταθμών ενώ ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να δείξει την ευχή της κορούλας του έγραψε μπαμπά καλή επιτυχία.

Ο ίδιος ανέφερε: «Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open.»

Έπειτα η εκπομπή συνέχισε με την καθιερωμένη της σκαλέτα και το κρύο ανέκδοτο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να περάσουμε στο top επικαιρότητας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο νωρίτερα οι Ράδιο Αρβύλα είχαν ανεβάσει κι ένα video από τα παρασκήνια καθώς προετοιμάζονταν για να βγουν στον αέρα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 204 / position2: 415
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb