ENTERTAINMENT

Γερμανού για σχέση Κωστόπουλου ‑ Λιόλιου: «Είναι γραφικό να μιλήσω για σχέσεις με διαφορά ηλικίας»

Έκανε το δικό της σχόλιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται»

Δημοσίευση ΙΑΝ 10, 2021
Γερμανού για σχέση Κωστόπουλου ‑ Λιόλιου: «Είναι γραφικό να μιλήσω για σχέσεις με διαφορά ηλικίας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη διαφορά ηλικίας στη φημολογούμενη σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Κατερίνα Λιόλιου, η Ναταλία Γερμανού έκανε το δικό της σχόλιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Είναι μεγάλο θέμα αυτό τώρα… Είναι το θέμα για τη διαφορά ηλικίας στη φημολογούμενη σχέση ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου που είναι εκείνη 26 και ο Πέτρος είναι 63, 66», είπε.

«Είναι γραφικό να μιλήσω εγώ για αυτό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο μεγαλύτερος στη σχέση -είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα- είναι ο “σα δε ντρέπεται”, ο μικρότερος στη σχέση -είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα- είναι ο “τι του βρήκε\τι της βρήκε, κάτι θα θέλει από αυτόν\αυτήν (λεφτά, φήμη)”. Ας αφήσουμε και μία πιθανότητα μήπως αγαπιούνται τα παιδιά».

Στη χθεσινή της εκπομπή η Ναταλία Γερμανού πήρε δημόσια το πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου για το πολυσυζητημένο ταξίδι στο Ντουμπάι.

«Θα σας πω κάτι για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σας και σας κοιτώ στα μάτια. Επειδή πιθανότατα θα μου επιτεθείτε και θα θυμώσετε μαζί μου. Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι αντικειμενική κι ότι θα μιλήσω σαν δημοσιογράφος γιατί δεν είμαι και θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με το θέμα του Πέτρου Κωστόπουλου γιατί εγώ ξεκίνησα δίπλα του το 1997 κι ήμουν μία παραγωγός ραδιοφώνου τίποτα κι έγινα διευθύντρια ραδιοφωνικού σταθμού, διευθύντρια εταιρίας, έβγαλα πολλά λεφτά γιατί όντως έδινε από τους μεγαλύτερους μισθούς στην Ελλάδα και το 2021 σαν Ναταλία δεν μου χρωστά ούτε μισό ευρώ. Σε άλλους υπαλλήλους πιθανότατα να χρωστά μισθούς. Αν υπάρχουν κάποιοι που τους χρωστά πέντε έξι μισθούς τους παρακαλώ να μου στείλουν e-mail και να μου πούνε ότι σε εμένα χρωστάνε πολλούς μισθούς ή έχει τα λεφτά του σε θυρίδα στην Ελβετία. Να έρθει να μου το πει και θα τον βγάλω στην εκπομπή γιατί μου αρέσει να έχω αποδείξεις που να με βγάζουν εμένα λάθος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 480 / position2: 982
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb