ENTERTAINMENT

Το post που κόστισε 100K followers στη Billie Eilish

Γιατί έφαγε μαζικό unfollow; Τι πείραξε τόσο πολύ το κοινό της;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το post που κόστισε 100K followers στη Billie Eilish

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Billie Eilish είπα να κάνει ένα Instagram Q&A και έτσι απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών της χωρίς δισταγμό, όμως όπως αποδείχτηκε οι κινήσεις της την έκαναν να φάει ένα μαζικό unfollow 100.000 χρηστών του εν λόγω μέσου.

Τι ήταν όμως αυτό που ενόχλησε τόσο πολύ τους θαυμαστές της νεαρής τραγουδίστριας  και αποφάσισαν να την διαγράψουν από τα προφίλ τους; 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Φαίνεται ότι η Billie αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις του κόσμου μέσα από φωτογραφίες της, ακολουθώντας το γνωστό challenge «Post A Picture Of». Όλα ξεκίνησαν όταν οι fan της, της ζήτησαν να δημοσιεύσει την εικόνα κλειδώματος που έχει στο κινητό της, η οποία έδειχνε ένα γυναικείο σώμα. Αυτή, δεν ήταν όμως η μόνη φωτογραφία που έδιωξε το κοινό της.

Οι fan ζήτησαν από την τραγουδίστρια να τους δείξει μερικά από τα σχέδια ζωγραφικής που έχει κάνει η ίδια, μιας και είναι γνωστό ότι της αρέσει πολύ να σχεδιάζει και έτσι εκείνη δημοσίευσε το σχέδιο για το οποίο είναι πιο περήφανη.

Οι αγαπημένης της ζωγραφίες όμως, έδειχναν γuμνά σχέδια του σώματός της, που ήταν τυλιγμένα από φίδια και κάπως έτσι οι θαυμαστές της ξενέρωσαν και αποφάσισαν να της κάνολυν unfollow. Το γεγονός αυτό μπέρδεψε ιδιαίτερα την Billie, όπως ήταν επόμενο, η οποία αντέδρασε με ένα ακόμη insta story, το οποίο αφορούσε post μιας θαυμάστριας της που έκρινε την παράλογη αντίδραση των 100Κ followers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2821 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb