Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο μισητά στον κόσμο

Και αυτοί είναι οι λόγοι που τα κάνουν τόσο αντιπαθή

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 23, 2020

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο μισητά στον κόσμο

Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν αρέσουν καθόλου στον κόσμο, καθώς τα θεωρεί πολύ κακά. Τα θεωρεί ψεύτικα, πονηρά και ιδιότροπα και δε θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί τους. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά είναι πολύ πιθανό να έχεις ακούσει αρνητικά σχόλια για την προσωπικότητα σου στις πρώτες γνωριμίες. Παρακάτω θα δεις τα τρία πιο μισητά ζώδια του κόσμου, αλλά και γιατί τα αντιπαθούν όλοι.

Καρκίνος 

via GIPHY

Μπορεί να θεωρείται ένα από τους πιο ευαίσθητους του ζωδιακού, όμως είναι ακριβώς αυτό που λέει η φράση "τα φαινόμενα απατούν". Δυστυχώς ο καρκίνος είναι ανασφαλής και κυκλοθυμικός, για αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και μυθομανής, ενώ υποκήπτει εύκολα στην απιστία. Είναι ζώδιο που δρα υπογείως και συχνά μιλούν για όσους δεν συμπαθούν πίσω από την πλάτη τους. Πάντως, έρευνα του FBI έχει δείξει ότι οι περισσότεροι δολοφόνοι ανήκουν στο ζώδιο του καρκίνου.

Δίδυμος

via GIPHY

Ο Δίδυμος έχει την ταμπέλα του διπρόσωπου, του κουτσομπόλη και του νευρικού. Βέβαια είναι ένα ζώδιο που έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και θέλει πάντα να γίνεται το δικό του. Είναι δύσκολος στην δέσμευση και δε φημίζεται για την εχεμύθεια του. Είναι όμως ένας εξαιρετικός συνομιλητής που δε θα βαρεθείς ποτέ μαζί του.

Σκορπιός 

via GIPHY

Μυστικοπαθής, κυβερνάται από τα πάθη του και δουλεύει πολύ σκληρά για να πετύχει όσα θέλει. Είναι όμως και άκρως χειριστικός και εκδικητικός, αν του φερθείς άσχημα. Το παίζει δύσκολος και ιδιότροπος ακόμα και στο άτομο που του αρέσει, παρόλα αυτά έχει φοβερό ένστικτο και ενσυναίσθηση.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb