Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Ποια ζώδια μελαγχολούν τις γιορτές

Κάποιοι εκεί έξω δυσκολεύονται αυτή την περίοδο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 16, 2020

Ποια ζώδια μελαγχολούν τις γιορτές

Κάποιοι λατρεύουν τις γιορτές, κάποιοι πάλι όχι απαραίτητα. Πάμε να δούμε τους "κατεργάρηδες των Χριστουγέννων".

ΚΡΙΟΣ

Επειδή ο Κριός απολαμβάνει να εργάζεται δεν του αρέσει οτιδήποτε έχει ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις ή αδράνεια. Αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων που... αναγκάζονται να πάρουν άδεια. Θα προτιμούσαν να δουλεύουν στις διακοπές και να χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους αντί να κάθονται. Δεν έχει όμως μελαγχολία αλλά μια δυσαρέσκεια σε σχέση με την περίοδο αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗTo ραδιόφωνο των Χριστουγέννων είναι και φέτος εδώ ΝΟE 01, 2019

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος είναι σαν τον Kevin McCallister από το Home Alone. Οι Καρκίνοι είναι από τη φύση τους ευμετάβλητοι, οπότε το επίπεδο ενθουσιασμού τους για τα Χριστούγεννα εξαρτάται από το πώς πέρασαν όλη τη χρονιά. Εάν ήταν μια καλή χρονιά, τότε θα περάσουν καλά κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Εάν ήταν δύσκολη χρονιά τότε όσο περνούν οι μέρες η μελαγχολία θα τους κατακλύζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος απολαμβάνει πραγματικά να περνά χρόνο μόνος του. Θα προτιμούσαν να περνούν χρόνο μόνοι τους να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν παρά να αναγκαστούν να βρεθούν σε βαρετές καταστάσεις με άτομα που δεν τους αρέσουν όπως τα οικογενειακά τραπέζια. Όταν πλησιάζει η περίοδος των διακοπών, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να είναι μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειας! Η σκέψη πως θα πρέπει να καταπιεστούν τους κάνει γκρινιάρηδες και περίεργους συναισθηματικά.
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 10 εβδομάδες
To ραδιόφωνο των Χριστουγέννων είναι και φέτος εδώ
Χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, όλο το 24ωρο, μόνο μουσική, για να ζεστάνει τις καρδιές!
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb