Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ENTERTAINMENT

Οι τρεις μεγάλες αλλαγές που έχει φέτος ο τελικός του GNTM

Τι θα δούμε απόψε που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι τρεις μεγάλες αλλαγές που έχει φέτος ο τελικός του GNTM

Πέρυσι, ο μεγάλος τελικός οδήγησε αναγκαστικά την παραγωγή να ανακηρύξει 2 νικήτριες. Ελπίζουμε για το δίκαιο του πράγματος φέτος να μην ξαναδούμε κάτι τέτοιο. Ωστόσο θα δούμε σίγουρα πράγματα που δεν έχουμε ξαναδει και αυτά είναι τα παρακάτω.

Πόσοι θα πάνε τελικό;

Τα προηγούμενα χρόνια, βλέπαμε πως τρία κορίτσια έφταναν στον τελικό, έπαιρναν μέρος σε όλες τις δοκιμασίες και στο τέλος μία κατέληγε να ξεχωρίσει. Τώρα όμως, εκτός του ότι εκτός από κορίτσια έχουμε και αγόρια στον τελικό του GNTM θα έχουμε τέσσερις και όχι τρεις φιναλίστ.

Μόνοι ή με παρέα;

Το επόμενο διαφορετικό στοιχείο είναι πως όποιος επιλεγεί να προχωρήσει στον τελικό, θα έχει και παρέα! Οι διαγωνιζόμενοι θα επιλέξουν από δύο πρώην συμπαίκτες τους να είναι μαζί τους για να τους συμβουλεύουν και να τους στηρίζουν.

Η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή

Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι υπόθεση... τεσσάρων προσώπων όμως οι δυσκολίες θα είναι πολλές περισσότερες! Γιατί; Γιατί στις δοκιμασίες του τελικού θα δούμε να επιστρέφουν 15 παίκτες προκειμένου να τους κάνουν τη δουλειά... πιο δύσκολη.
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 119 εβδομάδες
Πως είναι σήμερα η Σιντορέλα, νικήτρια του Next Top Model 2
Τότε ήταν μόλις 17 ετών
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Entertainment Πριν 119 εβδομάδες
Τι απέγιναν οι παίκτριες του Next Top Model;
Που να βρίσκονται και τι να κάνουν τόσα χρόνια μετά;
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb