Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τι μπορούμε να μάθουμε όλοι από έναν Αιγόκερω

Έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδός του οπότε κράτα σημειώσεις

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 10, 2020

Τι μπορούμε να μάθουμε όλοι από έναν Αιγόκερω

Τι μπορούμε να μάθουμε από έναν Αιγόκερω;

Είναι φιλόδοξος και μεγαλεπήβολος, έχει πολλούς στόχους, μεγάλη στοχοπροσήλωση και επιμονή. Είναι έτοιμος για κάθε είδους θυσία όσον αφορά την εργασία και τις σπουδές του και δεν το βάζει κάτω ως το τέλος. Είναι υπεύθυνος, εκλογικεύει τις καταστάσεις και δεν πανικοβάλλεται όπως άλλα ζώδια, δεν αντέχει την υστερία και χρειάζεται πλάνο.  Αντιλαμβάνεται άριστα την πραγματικότητα και μπορεί καλύτερα από τον καθένα να αντιμετωπίσει την όποια δυσκολία.

Θέλει επαγγελματική επιτυχία αλλά μέσα στην καρδιά του η μεγαλύτερή του επιθυμία είναι η δημιουργία της τέλειας οικογένειας. Για τα παιδιά του μπορεί να εργαστεί πολύ σκληρά, προκειμένου να μην τους λείψει τίποτα και είναι γενικά ένας πιστός σύντροφος.

Δεν εκφράζει εύκολα συναισθήματα αλλά είναι ένα τρυφερό ζώδιο που θέλει το χρόνο του για να πει πόσο αγαπά τους άλλους. Λέγεται μάλιστα πως έχει τα βαθύτερα και αληθινότερα συναισθήματα από κάθε άλλο ζώδιο.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb