Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Πάρε δωρεάν μέρος στο μεγαλύτερο online διαγωνισμό Makeup στην Ελλάδα

To' χεις;

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 09, 2020

Πάρε δωρεάν μέρος στο μεγαλύτερο online διαγωνισμό Makeup στην Ελλάδα

Ο μεγαλύτερος ONLINE διαγωνισμός Makeup στην Ελλάδα!

To On Line Greek Makeup Art Awards αφορά την τέχνη του Makeup & του Body Painting.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν makeup artists, σκοπός του είναι να αναδείξει τους σύγχρονους ταλαντούχους makeup artists στην Ελλάδα και να δημιουργήσει το Makeup team που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της OMC το 2021.

Ο διαγωνισμός σε κανονικές συνθήκες εξελίσσεται "live" στην επαγγελματική έκθεση Hairprof, στο Σ.Ε.Φ. Λόγω της πανδημίας ο διαγωνισμός θα γίνει online και θα μπορέσετε να λάβετε μέρος δωρεάν.

Τα θέματα είναι 3 το Bridal Makeup, το Creative Makeup και το Body painting με θεματολογία ‘Circus character’.

Τα δώρα για τους 3 νικητές μας θα είναι

  • Ένα πακέτο από προϊόντα από τους χορηγούς μας, Kryolan Hellas, Blery Cosmetics, Mesauda Milano Grecce, Zerva Cosmetics, Ardell Beauty Greece, Transcosmetics.

Απονομή Awards.

Δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα θέματα στον live διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το 2021, στην έκθεση Hairprof στο Σ.Ε.Φ. Δικαίωμα συμμετοχής, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Omc του 2021.

Η κριτική του διαγωνισμού αποτελείται από 12 γνωστούς καταξιωμένους makeup artists, στο χώρο του Make up, των S.F.X. και του Bodypainting.

Alahouzos George, Alahouzos Roulis, Coreinna, Claire Dimopoulou, George Keramidas , Kika Kouparani, Elizabeth Petrou, Φωφώ Σγόντζου, Alexandra Spyridopoulou, Efi Tsimpi, Roula Dimitriadou-Tsaliki, Aris Veremis.

Art director: Σοφία Βουλαλά

Aκολουθήστε το διαγωνισμό στα social media γιατί, εκτός από πληροφορίες θα δείτε και τα ‘live’ όπου θα γνωρίσετε καλυτέρα από mini συνεντεύξεις από την κριτική επιτροπή μας με hostess την makeup artist Kika Kouparani.

Για να λάβετε μέρος, το μόνο που χρειάζεται να αποστείλετε mail στο [email protected], όπου θα σας δοθούν όλες οι πληροφορίες και θα καταγραφείτε.

Facebook page: https://www.facebook.com/greekmakeupartawards
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb