Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Αυτά τα δυο ζώδια θα περάσουν έναν δύσκολο μήνα

Ο Δεκέμβριος θα τους είναι αρκετά δύσκολος, αλλά θα επιβιώσουν

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 03, 2020

Αυτά τα δυο ζώδια θα περάσουν έναν δύσκολο μήνα

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας με χαρά και προσμονή, καθώς τότε έρχονται και τα Χριστουγέννα, μια μεγάλη γιορτή με πολλούς fan. Όμως ο φετινός Δεκέμβριος θα είναι κάπως διαφορετικός, μιας και λόγω της πανδημίας όλα θα γίνουν θα γίνουν διαφορετικά. Υπάρχουν δε και δυο ζώδια, που θα δυσκολευτούν ακόμα περισσότερο, όμως με καλή θέληση και υπομονή θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να είναι καλά.

via GIPHY

Ταύρος

Πρέπει να προσέξεις λίγο τα οικονομικά σου και τις σχέσεις σου. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να προσέξεις το με ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι και την ενέργεια που δίνεις, αλλά και το τι λαμβάνεις από αυτούς. Κατά τα άλλα, έχεις στον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη, κάτι που κάνει πολύ σeξι τα αισθηματικά σου, ενώ είναι και μια περίοδος που θα σε μεταμορφώσει σε αυτόν τον τομέα. Κατά τα άλλα, αυτή τη φάση δεν την περνάς για πρώτη φορά, οπότε θα είσαι μια χαρά και τώρα.

via GIPHY

Παρθένος

Αυτός ο μήνας σε κάνει να επικεντρωθείς στο πως νιώθεις, στο αν αισθάνεσαι ασφαλής και έτσι θα σου βγει μια τάση να δημιουργήσεις το δικό σου καταφύγιο ασφαλείας. Δεν χρειάζεται όμως να φοβάσαι, γιατί έχεις συμμάχους σου τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη που θα σε κάνουν να νιώσεις άνεση, τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με το περιβάλλον σου. Επαγγελματική και προσωπική ζωή είναι τα δυο θέματα που σε απασχολούν  περισσότερο, για αυτό και πρέπει να τα ισορροπήσεις, ενώ ίσως κάνεις κάποια αλλαγή στον χώρο σου ή ακόμα και μια μετακόμιση. 

via GIPHY
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb