ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα έχουν έναν ερωτικό Δεκέμβριο

Τρεις θα περάσουν καλύτερα από ό,τι περιμένουν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ζώδια που θα έχουν έναν ερωτικό Δεκέμβριο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρεις από τους 12 του ζωδιακού έχουν την τύχη στο πλευρό τους! Πάμε να δούμε ποιοι είναι...

ΚΡΙΟΣ

Πώς θα πάει για εσάς η ερωτική φάση - κάποιες συγκυρίες και τυχαία περιστατικά θα φουντώσουν τη ζωή σας, αλλά προσέξτε το μικρό catch που λένε και οι Αμερικάνοι, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα έχετε τολμηρή διάθεση και ανάγκη για άμεσες προσεγγίσεις. Γιατί αν κοιμάστε όρθιοι, τότε το ερωτικό γιουρούσι θα σας προσπεράσει σαν καλοκαιρινό αεράκι! Ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε, ουσιαστικά θα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Θέλετε να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή και να της δώσετε καινούργιο νόημα. Και η θετική σας διάθεση αλλά και η αισιοδοξία θα φέρουν ανοίγματα, ευχάριστες αλλαγές και μοιραίες συναντήσεις και φυσικά αυτό θα αλλάξει όλη τη ζωή σας. Προσέξτε εσείς οι singles όταν εμφανιστεί το πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει έντονη και αμοιβαία έλξη μην αρχίσετε τις γνωστές γκρίνιες για να μη φρενάρετε την εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα εδώ έχουμε μια τρομερή κατάσταση! Σαν σίφουνας ο μήνας θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, και κάθε ερωτική εκκρεμότητα θα τακτοποιηθεί. Είτε που θα τους διώξετε όλους και θα βρείτε νέα ερωτικά ενδιαφέροντα είτε θα τρέξουν οι ήδη υπάρχουσες αισθηματικές σας υποθέσεις. Όσα γίνουν θα τονώσουν τα συναισθήματα σας, και ευχάριστα αποτελέσματα πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι θα κινηθείτε σωστά και όχι με τη γνωστη ξεροκεφαλιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 112 / position2: 624
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb