Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα ζώδια που θα έχουν έναν ερωτικό Δεκέμβριο

Τρεις θα περάσουν καλύτερα από ό,τι περιμένουν

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2020

Τα ζώδια που θα έχουν έναν ερωτικό Δεκέμβριο

Τρεις από τους 12 του ζωδιακού έχουν την τύχη στο πλευρό τους! Πάμε να δούμε ποιοι είναι...

ΚΡΙΟΣ

Πώς θα πάει για εσάς η ερωτική φάση - κάποιες συγκυρίες και τυχαία περιστατικά θα φουντώσουν τη ζωή σας, αλλά προσέξτε το μικρό catch που λένε και οι Αμερικάνοι, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα έχετε τολμηρή διάθεση και ανάγκη για άμεσες προσεγγίσεις. Γιατί αν κοιμάστε όρθιοι, τότε το ερωτικό γιουρούσι θα σας προσπεράσει σαν καλοκαιρινό αεράκι! Ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε, ουσιαστικά θα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Θέλετε να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή και να της δώσετε καινούργιο νόημα. Και η θετική σας διάθεση αλλά και η αισιοδοξία θα φέρουν ανοίγματα, ευχάριστες αλλαγές και μοιραίες συναντήσεις και φυσικά αυτό θα αλλάξει όλη τη ζωή σας. Προσέξτε εσείς οι singles όταν εμφανιστεί το πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει έντονη και αμοιβαία έλξη μην αρχίσετε τις γνωστές γκρίνιες για να μη φρενάρετε την εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα εδώ έχουμε μια τρομερή κατάσταση! Σαν σίφουνας ο μήνας θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, και κάθε ερωτική εκκρεμότητα θα τακτοποιηθεί. Είτε που θα τους διώξετε όλους και θα βρείτε νέα ερωτικά ενδιαφέροντα είτε θα τρέξουν οι ήδη υπάρχουσες αισθηματικές σας υποθέσεις. Όσα γίνουν θα τονώσουν τα συναισθήματα σας, και ευχάριστα αποτελέσματα πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι θα κινηθείτε σωστά και όχι με τη γνωστη ξεροκεφαλιά!
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb