ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Ένα βλέμμα αρκεί για να τους δέσει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων είναι πλασμένα το ένα με το άλλο και μια ματιά αρκεί για να το καταλάβουν και να ερωτευτούν ακαριαία. Ταιριάζουν πάρα πολύ και καταλαβαίνουν το ένα το άλλο χωρίς πολλά λόγια. Η έλξη μεταξύ τους είναι αναμφίβολη και δε θα μπορέσουν να της αντισταθούν.

Κριός & Λέων

Ο Κριός χαρακτηρίζεται από πάθος και επιθετικότητα, μιας και έχει κυβερνήτη τον Αρή και όταν βάλει ένα ταίρι στο μάτι δεν πρόκειται να φοβηθεί να το κυνηγήσει. Από την άλλη, ο Λέων λατρεύει να αγαπιέται για αυτό και το ενδιαφέρον του Κριού του αρέσει πολύ. Επιπλέον, είναι δυο ζώδια που ξεπερνούν γρήγορα τα πληγωμένα συναισθήματα τους και ανοίγονται σχετικά γρήγορα σε κάποιον που θα τους αρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος & Ιχθύς

Δυο ζώδια του νερού, που είναι πολύ ταιριαστά μεταξύ τους, με τον ντροπαλό Καρκίνο να διστάζει στην αρχή να μπει σε μια ρομαντική περιπετεία, όμως ο Ιχθύς μπορεί να τον βοηθήσει να βγει από το καβούκι του. Μιας και ο Ιχθύς είναι αρκετά διαισθητικός, μπορεί να καταλάβει τον Καρκίνο και το τι θέλει ώστε να νιώσει ικανοποίηση και αυτό είναι η συναισθηματική ασφάλεια. Ο Καρκίνος από την πλευρά του, ψάχνει την βαθιά σύνδεση και την πραγματική αφοσίωση, κάτι που αναζητά και ο Ιχθύς.

Ζυγός & Λέων

Είναι δυο έντονα ζώδια και είναι πολύ πιθανό ο έρωτας τους να ξεκινήσει από μια κοινή ματιά, μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο. Η σχέση τους είναι χαρισματική και οι δυο τους εκπέμπουν ζεστασιά και γοητεία. Από τη μια ο Λέων, όταν θέλει κάποιον τον διεκδικεί μέχρι τέλους, ενώ από την άλλη η σύνδεση του Ζυγού με την Αφροδίτη, τον κάνει ακραία ρομαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 296 / position2: 740
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb