ΚΑΡΙΕΡΑ

Κορίτσια Καριέρας: Ελένη, πώς είναι να δουλεύεις σε μια πετυχημένη εκπομπή;

Ελένη Μουστάκη, δημοσιογράφος στον Alpha
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κορίτσια Καριέρας: Ελένη, πώς είναι να δουλεύεις σε μια πετυχημένη εκπομπή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H ασταμάτητη Ελένη Μουστάκη εργάζεται στην πρωινή εκπομπή του Alpha, στο HAPPY DAY. Ζητήσαμε από την ίδια να μας περιγράψει τις μέρες της στη δουλειά αλλά και τις μικρές απολαύσεις της ζωής!

Μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

Η μέρα μου είναι αβέβαιαη και πολύ διαφορετική η μια με την άλλη, αυτό είναι δύσκολο αλλά και όμορφο. Κάθε μέρα ξεκινά μια καινούρια πρόκληση. Δεν μπορώ να πω οτι το πρωί ξυπνάω τρώω πρωινό, πάω γυμναστηρίο.. να περιγράψω, δηλαδή, μια ρουτίνα. Η φύση της εργασίας μου είναι τέτοια που μπορεί να έχω ρεπορτάζ νωρίς το πρωί ή να τελειώνω πολύ αργά το βράδυ και όλα αυτά μπορεί να προκύπτουν ακριβώς την προηγούμενη μέρα. Οπότε.. αβέβαιη η μέρα ενός ρεπόρτερ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Moustaki (@elen_mousta)

Τι είναι αυτό που σου αρέσει στη δουλειά σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εργάζομαι στην πρωινή εκπομπή του Alpha, στο HAPPY DAY με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Είναι μια πετυχημένη εκπομπή γιατί όλοι οι συντελεστές έχουν μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, είναι ωραίο λοιπόν να συνεργάζεσαι με ευφάνταστους κι ευγενείς ανθρώπους. Το εργασιακό κλίμα είναι πολύ σημαντικό για μένα, η αγάπη και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο. Επιπλέον η δουλειά του δημοσιογράφου είναι πολύ επικοινωνιακή, κάθε μέρα συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, celebrities ή μη, αυτό είναι που μου δίνει ενέργεια στην καθημερινότητα μου, το να γνωρίζω νέα πράγματα αλλά και να μεταλαμπαδεύω τη γνώση στον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Moustaki (@elen_mousta)

Πώς οργανώνεσαι;

Ένα μεγάλο τετράδιο με αυτοκόλλητους σελιδοδείκτες με βοηθά να θυμάμαι όσα θέματα ή πρόσωπα έχω να προτείνω, όσα ρεπορτάζ έχω ήδη υλοποιήσει και μπορεί να χρειαστούν ξανά οι επαφές. Φυσικά προσπαθώ να κρατώ και ηλεκτρονικό αρχείο. Μια τηλεφωνική ατζέντα χειρόγραφη και ηλεκτρονική, επίσης, είναι σημαντικό εργαλείο της δουλειάς μου.

Υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σου που δεν σου αρέσουν καθόλου;

Υπάρχει άγχος και ανταγωνισμός για την πρωτιά των θεμάτων και για τον χρόνο σε όλες τις εκφάνσεις του. Θα μπορούσα, όμως, τις περισσότερες φορές να το χαρακτηρίσω δημιουργικό άγχος και να ξαναδώ τα πράγματα απο θετική σκοπιά!

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου, τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις περισσότερο;

Θα ήθελα να είχα περισσότερο προσωπικό χρόνο. Χρόνος για γυμναστική αλλά και για τα πρόσωπα που αγαπώ υπάρχει ελάχιστος, αλλά απ ότι φαίνεται στην δική μου ζυγαριά υπερέχει η δουλειά μου που την λατρεύω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 211 / position2: 2794
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb