THINK

Η κοπέλα που έσωσε δεκάδες άστεγους από την παγωνιά του Σικάγο

Πάρε έμπνευση από πραγματικά υπέροχα κορίτσια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η κοπέλα που έσωσε δεκάδες άστεγους από την παγωνιά του Σικάγο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ζωή στο δρόμο είναι ένας συνεχής αγώνας, καθώς οι άστεγοι δεν ξέρουν ποτέ πού θα έρθει το επόμενο γεύμα τους ή πού θα μπορούν να βρουν καταφύγιο για τη νύχτα.
Σε καιρούς ακραίων καιρικών συνθηκών, ωστόσο, αυτός ο αγώνας γίνεται ακόμη πιο δύσκολος καθώς διακυβεύονται κυριολεκτικά οι ζωές τους.

Αστεγοι σε όλο το Σικάγο προσπαθούν να βρουν καταφύγιο για τη νύχτα. Ευτυχώς, μια κοπέλα αρνήθηκε να το αφήσει να συμβεί.

Στο Σικάγο, υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι. Το χειμώνα πολλοί προσπαθούν να βρουν καταφύγιο όμως δεν ήταν όλοι σε θέση να βρουν καταφύγιο εγκαίρως και περισσότεροι από 100 άνθρωποι έμειναν έξω εκτεθειμένοι στην παγωνιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 34χρονη Candice Payne, περνούσε συχνά κι έβλεπε πολλούς ανθρώπους στο δρόμο και δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται τους άστεγους της περιοχής που δεν είχαν πουθενά να κοιμηθούν. Μια πάρα πολύ κρύα νύχτα, που σκεφτόταν πως θα ήταν πραγματικά αδιανόητο να μείνει κάποιος έξω ως το ξημέρωμα αποφάσισε να δει αν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια σε τοπικά πανδοχεία και ξενοδοχεία που θα μπορούσε να πληρώσει εκείνη για τη νύχτα.

Ωστόσο, όταν η Payne εξήγησε τι προσπαθούσε να κάνει, πολλά από τα τοπικά ξενοδοχεία αρνήθηκαν να της επιτρέψουν να πληρώσει για τα δωμάτια, καθώς δεν ήθελαν οι άστεγοι να μένουν στα δωμάτιά τους. «Κανείς δεν τους ήθελε, αλλά ένα ξενοδοχείο, το Amber Inn, δέχτηκε»

Σύμφωνα με τον Payne, κάθε δωμάτιο κοστίζει 70 $ ανά διανυκτέρευση. Χωρίς δισταγμό, αγόρασε 30 δωμάτια για τη νύχτα με την πιστωτική της κάρτα. Στη συνέχεια, έγραψε στο λογαριασμό της στα social media ρωτώντας αν κάποιος θα ήθελε να βοηθήσει είτε με την πληρωμή περισσότερων δωματίων είτε με τη μεταφορά των αστέγων στο πανδοχείο.

Φίλοι αλλά και άγνωστοι, έδωσαν εθελοντικά τα αυτοκίνητά τους, ακόμη και τα φορτηγά τους. Δώρισαν επίσης πράγματα και χρήματα, τα οποία βοήθησαν την Payne να πληρώσει συνολικά 60 δωμάτια για πέντε νύχτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 304 / position2: 756
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb