CELEBS

Καλός ο Bachelor, αλλά δες και το αντίστροφο, την Bachelorette

Η πρώτη Bachelorette είναι ακόμη παντρεμένη με τον αγαπημένο της από το show
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Καλός ο Bachelor, αλλά δες και το αντίστροφο, την Bachelorette

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το "The Bachelor" και το "The Bachelorette" έχουν σχεδιαστεί για να είναι σαν πραγματικά roller coaster.

Ακολουθούν ένα προβλέψιμο μοτίβο, προσφέροντας την ψευδαίσθηση της περιπέτειας, προσφέροντας αυτή την ένοχη απόλαυση που όπως δείχνουν και τα νούμερα, πολλοί απολαμβάνουν.

Είναι εκείνη η γυναίκα που πάντα δημιουργεί τους καυγάδες. Εκείνη που είναι πολύ χαλαρή αλλά τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, αλλάζει χαρακτήρα. Εκείνη που ενώ είναι τρομερό φαβορί, αποχωρεί. Το ίδιο γίνεται και με την αντίστροφη κατάσταση. Μια γυναίκα, είκοσι άντρες. Κάποιος θα προσπαθεί πάντα να την «κλέψει για ένα δευτερόλεπτο» την ώρα που μιλά με κάποιον. Κάποιος θα διακόψει μια σημαντική συζήτηση σε μια κρίσιμη στιγμή. Συμβαίνει συνεχώς στα κοκτέιλ πάρτι πριν από τις τελετές των ρόδων, κοινώς πριν από κάθε αποχώρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι όμως παραμένει απολαυστικό - γιατί είναι πολύ καλά σκηνοθετημένο.

Κι εμείς έχουμε εδώ στην Ελλάδα προς το παρόν έναν bachelor, αλλά στην Αμερική έχουν εδώ και 17 χρόνια πολλούς άντρες και γυναίκες που βρήκαν το άλλο τους μισό - και είναι ακόμη παντρεμένοι!

Πάρε για παράδειγμα, την Trista Rehn. Μετά την εμφάνισή της στο The Bachelor, η Rehn επιλέχθηκε να εμφανιστεί στο spin-off, στο "Bachelorette". Διάλεξε τον Ryan Sutter ως νικητή και το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2003. Πληρώθηκαν 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ από το κανάλι ABC (!!!) επιτρέποντας στο κανάλι να μεταδώσει την τελετή του γάμου τους - μια μίνι τηλεσειρά 3 επεισοδίων που προσέλκυσε πάνω από 26 εκατομμύρια θεατές.

Τρελό; Κι όμως. 

Mερικές Bachelorettes έμειναν με το έτερόν τους ήμισι, άλλες όχι.

Αυτή είναι η φετινή κούκλα του Bachelorette. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ––––––– TAYSHIA ADAMS ––––––– (@tayshia)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 126 / position2: 887
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb