ENTERTAINMENT

Τhe Crown: Tι δεν άρεσε καθόλου στη βασίλισσα Ελισάβετ στο σήριαλ του Netflix

Η τέταρτη σεζον του Crown έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τhe Crown: Tι δεν άρεσε καθόλου στη βασίλισσα Ελισάβετ στο σήριαλ του Netflix

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιος έχει παρακολουθήσει το The Crown θα έχει αναρωτηθεί αναπόφευκτα εάν η βασιλική οικογένεια, κάθεται ποτέ στον καναπέ... για να παρακολουθήσει τη ζωή της να παίζεται στην τηλεόραση.

Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζον του Crown έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στο Netflix και απεικονίζει μια από τις πιο ταραχώδεις εποχές στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας.

Πολλές πηγές έχουν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τις σκέψεις της μεγαλειότητας για το επιτυχημένο βιογραφικό δράμα της Netflix. Τι πιστεύει λοιπόν η Βασίλισσα για το The Crown;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταρχάς, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Express το 2017, η βασίλισσα παρακολούθησε ολόκληρη την πρώτη σεζόν αφού ενθαρρύνθηκε να το κάνει από τον μικρότερο γιο της Πρίγκιπα Έντουαρντ και τη σύζυγό του Σόφι, και όπως είπαν, της άρεσε πολύ.

Το 2018 κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον Guardian, η Vanessa Kirby, η οποία έπαιξε την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στις δύο πρώτες σεζόν του Crown, αποκάλυψε επίσης στο παρελθόν πώς ένας από τους φίλους της γνώρισε την πριγκίπισα Μπεατρίς, η οποία έδωσε... τη βασιλική σφραγίδα έγκρισης. "Της γιαγιάς μου της αρέσει πολύ!" είπε.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Βασίλισσα δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με μερικές από τις ιστορίες που περιλαμβάνονται στη σειρά, και όπως αναφέρουν τα βρετανικά μίντια, η μεγαλειότητά της ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με την απεικόνιση του νεαρού πρίγκιπα Philip - τον οποίο έπαιξε ο Matt Smith. 

Η βασίλισσα συνειδητοποιεί ότι πολλοί που παρακολουθούν το στέμμα το θεωρούν ως ακριβή απεικόνιση της βασιλικής οικογένειας και δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει αυτό. Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας όμως αποκάλυψε πως η ίδια ήταν αναστατωμένη από τον τρόπο που ο Πρίγκιπας Φίλιππος απεικονίζεται ως ένας πατέρας που δεν έχει καμία ευαισθησία.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 208 / position2: 569
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb