ΣΧΕΣΕΙΣ

Online dating στην καραντίνα: Τι να προσέξεις για να αποφύγεις άβολες καταστάσεις

Γιατί οι διαδικτυακές γνωριμίες μπορεί να είναι λίγο αμήχανες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Online dating στην καραντίνα: Τι να προσέξεις για να αποφύγεις άβολες καταστάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν την περίοδο, η πανδημία δεν ευνοεί για νέες γνωριμίες, τουλάχιστον δια ζώσης, για αυτό και πολύς κόσμος έχει στραφεί στο online dating. Και φυσικά με τόσες εφαρμογές, είναι πολύ σύνηθες να γνωρίζεις ανθρώπους διαδικτυακά και να μιλάς και γιατί όχι, να βγεις και μια βόλτα μαζί τους.

Πρόσεξε όμως, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όσο αθώα δείχνουν. Ο καθένας μπορεί  να προβάλει τον εαυτό του όπως θέλει στα social media, το θέμα είναι να προσέξεις ώστε να μην μπλέξεις.

Παρακάτω, ακολουθούν τα στοιχεία που θα πρέπει να σε βάλουν σε ένα mind set για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να περάσεις καλά μέσα σε αυτήν τη συνθήκη.

Πρώτα από όλα, μην το πάρεις σοβαρά

Μπορείς να μιλάς όσο θέλεις με διάφορο κόσμο online, αλλά μην περιμένεις να βρεις τον πραγματικό έρωτα. Πάρε χαλαρά τη φάση και διασκέδασε την.

Μην αγνοείς τις λεπτομέρειες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νεαρός που μιλάς φαίνεται εκ πρώτης εντυπώσεως πολύ καλός και γλυκός και αστείος, αλλά οι λεπτομέρειες γύρω του μπορούν να σου ανοίξουν τα μάτια. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο υποψιασμένη με τους ανθρώπους που συναντάς online.

Αυτό δεν είναι καλό σημάδι

Αν μετά την πρώτη συνομιλία ο άλλος σε πιέσει να βγείτε, δεν είναι και το πιο καλό σημάδι. Καταρχάς με το lockdown δεν είναι εφικτό και κατά δεύτερον θα βρεθείς μαζί του μόνο και όταν εσύ το θέλεις. Αν αρνηθείς και συνεχίζει, τότε μην του μιλήσεις ξανά.

Καλό το μηστύριο, αλλά με ένα όριο

Αν βλέπεις ότι μιλάς τόσον καιρό με κάποιον και εκείνος δεν αποκαλύπτει τίποτα για την προσωπικότητα και την ζωή του, τότε άρχισε να σκέφτεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί να είναι κάποιος άλλος και γενικά, φύγε μακριά.

Μην ξεχνάς

Αυτοί που λένε ότι βρήκαν απευθείας τον έρωτα με το που ξεκίνησαν το online dating, λένε ψέματα. Προφανώς, όπως όλα τα πράγματα, θέλει και αυτό χρόνο για να σου δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μην ξεχνάς την κανονική σου ζωή

Το online φλερτ δε σημαίνει ότι αφήνεις την υπόλοιπη ζωή σου. Είναι ένα είδος φλερτ και είναι μια χαρά, αλλά πάνω από όλα είναι η κανονική μας ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 489 / position2: 916
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb