ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι εκφράσεις του προσώπου που αποκαλύπτουν ότι του αρέσεις

Γιατί ο έρωτας δεν κρύβεται
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι εκφράσεις του προσώπου που αποκαλύπτουν ότι του αρέσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έρωτας λένε δεν κρύβεται και αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αφού τα βλέμματα και οι κινήσεις τον αποκαλύπτουν. Εκτός από τη γλώσσα του σώματος όμως, εξίσου πολλά μπορούν να δείξουν και οι εκφράσεις του προσώπου του καλού σου όμως, για το αν του αρέσεις.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα λοιπόν, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sεx Research έρχεται για να ρίξει φως στο κομμάτι του έρωτα και να αποκαλύψει ποια συναισθήματα κρύβονται πίσω από τις εκφράσεις του προσώπου των ανθρώπων.

Η εν λόγω μελέτη ανέλυσε τις εκφράσεις γυναικών την ώρα που απευθύνονταν σε έναν άντρα, ο οποίος τις έλκυε ερωτικά. Τα αποτελέσματα προέκυψαν από τις απαντήσεις των αντρών, σχετικά με το αν αντιλήφθηκαν το φλερτ της γυναίκας που είχαν απέναντί τους ή όχι. Όσοι λοιπόν απάντησαν ότι δέχτηκαν φλερτ και το αντιλήφθηκαν, τόνισαν τρεις συγκεκριμένες εκφράσεις του προσώπου από τις οποίες το κατάλαβαν.

Η πρώτη είναι η νωχελική κίνηση του κεφαλιού προς τα πλάγια κατά τη διάρκεια του διαλόγου, η δεύτερη το μειδίαμα και η τρίτη είναι το βλέμμα, το οποίο φεύγει απότομα από τον ενδιαφερόμενο και επανέρχεται μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα, καθώς η αλήθεια είναι ότι όταν σου αρέσει κάποιος θέλεις να τον κοιτάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 593 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb