ENTERTAINMENT

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στην παίκτρια του Bachelor για την κοινή τους ηλικία

Η Έλενα Μπάση είπε ότι ήταν συμμαθήτριες

Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2020
Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στην παίκτρια του Bachelor για την κοινή τους ηλικία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έλενα Μπάση είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι "The Bachelor".

Η παίκτρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Happy Day" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ηλικία της, αφού είχαν γίνει αρκετά σχόλια γύρω από αυτό στα social media.

«Θα μου μιλάς στον πληθυντικό λόγω της ηλικίας μου», είπε χαριτολογώντας αρχικά η Έλενα Μπάση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Και εγώ 38 είμαι. Και εσύ 38, κι εγώ 38, μήπως ήμασταν συμμαθήτριες».

Η Έλενα Μπάση απάντησε «δεν ξέρω… Εγώ συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα. Και εκεί θα αποκαλύψω και την ηλικία μου. Συμμαθήτρια μου; Ναταλάκι μου;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήσασταν όντως συμμαθήτριες ή απλά την ίδια περίοδο;», την ρώτησε η παρουσιάστρια και εκείνη απάντησε: «όχι, ήμασταν συμμαθήτριες».

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή της είπε «Όντως στο σχολείο; Να και μια είδηση που βγήκε. Ξέρω κι εγώ, προσπαθώ να καταλάβω. Απλά έχεις πάρα πολύ χιούμορ;».

Η Έλενα Μπάση απάντησε «έχω αστείρευτο».

Στην συνέχεια είπε πως ότι απόλαυσε το τρολάρισμα γύρω από την ηλικία της και γέλασε με τα εύστοχα σχόλια, ενώ ανέφερε πως «θέλω να ευχαριστήσω την φίλη μου την Κατερίνα γιατί είναι αυτή που δήλωσε την ηλικία μου στην αίτηση. Θέλω να πω σε όλους ότι τους ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω ακούσει τόσο ωραία σχόλια, τόσο ευφυή...».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 250 / position2: 653
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb