ΣΧΕΣΕΙΣ

Αν τα πίνεις με το αγόρι σου, τότε είστε πραγματικά ευτυχισμένοι

Η συνήθεια που δείχνει ότι είσαι στην σωστή σχέση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αν τα πίνεις με το αγόρι σου, τότε είστε πραγματικά ευτυχισμένοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ωραία βραδινή έξοδος δεν απαιτεί μόνο ένα ωραίο μπαρ και καλά ποτά, αλλά και την κατάλληλη παρέα.

Γιατί κακά τα ψέματα, αν η παρέα που σε συνοδεύει είναι χάλια, ακόμη και το πιο premium ποτό του πλανήτη θα έχει γεύση βενζίνης. Και ως επί το πλείστον, τον ρόλο της υποστήριξης αυτής στην δίνουν οι κολλητοί σου. Είτε τα πίνετε έξω, είτε στο σπίτι.

Υπάρχουν όμως και αυτοί οι τύποι που πάνε συχνά με το κορίτσι τους για ποτό. Που βλέπουν την έξοδο στο μπαρ ως ιεροτελεστία και που ξέρουν πως θα περάσουν καλά ακόμη και αν είναι δεδομένο ότι στο τέλος της βραδιάς θα γυρίσουν σπίτι αγκαλίτσα. Σε πολλούς φαίνεται ξενέρωτο, αλλά όχι στους επιστήμονες.
Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Journals of Gerontology, αναφέρει πως αν το ζευγάρι τα τσούζει τακτικά, έχει βρει το μυστικό προς την επιτυχημένη σχέση. «Δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά ίσως να σχετίζεται με το ότι τα ζευγάρια αντιλαμβάνονται την έξοδο για ποτό ως casual δραστηριότητα παρά σαν συζυγική υποχρέωση» αναφέρει η ερευνήτρια Kira Birditt.

benleslie
Και βγάζει και μία λογική καθότι, όταν «διάλεγες» το κορίτσι, ήξερες πως ένας από τους λόγους ήταν πως περνάς και καλά μαζί της στις εξόδους. Γιατί εδώ που τα λέμε, ποιος θέλει να έχει κορίτσι μόνο για τις ταινίες στο σπίτι; Ακόμα καλύτερα αν το κορίτσι τα πάει τόσο καλά με το ποτό, που κάνει τους κολλητούς σου να ντρέπονται για τις επιδόσεις τους. Πάντως σε κάθε περίπτωση, είναι ωραίο να ξέρεις ότι μετά τα ποτά θα καταλήξετε σπίτι. Και όχι ζαλούρα και αν υπάρχει, ξέρεις που θα καταλήξουν τα πράγματα.


Αν λοιπόν το κάνεις ήδη μαζί της, απλά συνέχισε το. Έχεις βρει το κλειδί για μία πετυχημένη σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 362 / position2: 1570
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb