ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα τα όμορφα που θα σου συμβούν μόλις αφήσεις μια τοξική σχέση

Γιατί αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή και δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όλα τα όμορφα που θα σου συμβούν μόλις αφήσεις μια τοξική σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σε ποιους ανθρώπους θα επενδύσεις στη ζωή σου, είναι κάτι καθαρά προσωπικό σου. Όταν όμως επενδυείς σε άτομα που δεν σου φέρονται όπως θα έπρεπε και σου δημιουργούν άσχημα αισθήματα και σκέψεις, τότε μιλάμε για τοξικότητα.

Δυστυχώς, πολλές γυναίκες επιλέγουν τους λάθος ανθρώπους στην εpωτική τους ζωή, με αποτέλεσμα να μπαίνουν και να μένουν σε σχέσεις που αντί να τις βοηθήσουν να προοδεύσουν, τις βαραίνουν ακόμα περισσότερο.

Κάποιες φορές μάλιστα, η συνήθεια σε αυτές τις κακές συμπεριφορές είναι τόσο μεγάλη που οι γυναίκες φτάνουν στο σημείο να τις θεωρούν φυσιολογικές. Δεν πρέπει όμως κανένας άνθρωπος να μένει σε μια τοξική σχέση, ούτε να φοβάται να την αφήσει, γιατί μόλις ελευθερωθεί θα καταλάβει πόσο κακό έκανε στον εαυτό του.

Αφήνοντας μια τέτοια σχέση θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι και απίστευτες ομορφιές θα έρθουν στην καθημερινότητα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σταματήσεις να αναρωτιέσαι για την αξία σου

Είσαι μια χαρά, ένας αξιόλογος άνθρωπος, που πρέπει να αγαπηθεί και να αγαπήσει, που είναι όμορφος, έξυπνος και ικανός. Μια τοξική σχέησ δε θα σε αφήσει ποτέ να δεις και να συνειδητοποιήσεις όλα τα παραπάνω. Αφήνοντας την όμως, θα βρεις ξανά την ζωντάνια και την ενέργεια που είχες πριν μπεις σε αυτήν τη φάση και θα δεις ότι έχεις τόσα πολλά για να χαίρεσαι με τον εαυτό σου.

Υπάρχουν και καλοί άντρες

Ήσουν με κάποιον που δεν σε εκτιμούσε για αυτό και δεν λάμβανες όλα όσα σου άξιζαν συναισθηματικά και πρακτικά. Όταν θα έρθει αυτός που θα δει ποια είσαι πραγματικά και θα τους αρέσεις ακριβώς για αυτόν τον λόγο, τότε θα δεις τι θα πει στοργή, τρυφερότητα, γλυκύτητα και όλα αυτά που είχες ξεχάσει. Θα δεις πως είναι μια υγιής σχέση.

Μην ξεχνάς τους φίλους σου

Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν την συνήθεια να σε απομακρύνουν από όλους όσους αγαπάς και κάνεις παρέας, με σκοπό να σε έχουν μόνο για αυτούς. Οι φίλοι σου όμως είναι εκεί και να ξέρεις ότι θα στηρίξουν γιατί κυρίως συμφωνούν από πριν με την απόφαση σου να χωρίσεις. Άσε που θα περάσεις τέλεια μαζί τους και θα θυμηθείς τι σημαίνει η πραγματική φιλία.

Τα επαγγελματικά σου θα προοδεύσουν

Όταν απαλλαγείς από την τοξικότητα, θα δεις ότι έχει ενέργεια για να δώσεις και σε άλλους τομείς, όπως η δουλειά. Θα δεις τόσα πολλά αποτελέσματα σε αυτόν τον τομέα, που η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει στα ύψη. Θα δεις πόσο καλό σου κάνει η παραγωγικότητα και η απόδειξη των ικανοτήτων σου.

Θα βρεις ακόμα μεγαλύτερη δύναμη μέσα σου

Όλοι έχουμε τις αδυναμίες και τις ευαισθησίες μας και δε σημαίνει ότι είμαστε θύματα επειδή κάποιες φορές λυγίζουμε στον πόνο. Ίσα ίσα αυτές οι εμπειρίες είναι που μας κάνουν πιο δυνατούς και άφοβους για τη συνέχεια της ζωής μας. Κάπως έτσι και για εσένα, θα δεις ότι είσαι πολύ πιο δυνατή από πριν και έχεις μάθεις να αντιμετωπίζεις διαφορετικά τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 443 / position2: 880
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb