ENTERTAINMENT

Αυτοί είναι οι 20 διαγωνιζόμενοι που μπήκαν στο σπίτι του GNTM

Δείτε τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 23, 2020
Αυτοί είναι οι 20 διαγωνιζόμενοι που μπήκαν στο σπίτι του GNTM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τις οντισιόν και το ID Catwalk, οι 40 υποψήφιοι του GNTM που ξεχώρισαν, δοκιμάστηκαν στη δεύτερη φάση του bootcamp, που δεν ήταν άλλη από μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Αγόρια και κορίτσια φόρεσαν λευκά μαγιό και κλήθηκαν να δείξουν την αισθησιακή τους πλευρά στην πισίνα, ποζάροντας για τον διακεκριμένο φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.

Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα επί το έργον και να συνειδητοποιήσουν ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3 και αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υπόλοιποι 39 υποψήφιοι, ρίχτηκαν στη «μάχη» του Bootcamp για να διεκδικήσουν τα 19 εισιτήρια που απέμεναν για το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στην τελική 20άδα του διαγωνισμού.

Βουτιές, σeξι πόζες και λάγνο βλέμμα επιστρατεύτηκαν για να αιχμαλωτίσουν τον φακό, σε ένα σετ με ανατροπές. Στο ατμοσφαιρικό Green Mile, που ακολούθησε, η αγωνία κορυφώθηκε, με τις εκπλήξεις και τα συναισθήματα να εναλλάσσονται κάθε λεπτό.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 351 / position2: 693
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb