CELEBS

Το plus size model που μπήκε στο GNTM και άφησε άφωνους τους κριτές

Η Ξένια Μοτσκαλίδου εντυπωσίασε κριτές και κοινό

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 15, 2020
Το plus size model που μπήκε στο GNTM και άφησε άφωνους τους κριτές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, στην 3η audition του GNTM και τους εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά της, όσο και με την προσωπικότητά της.

Η Ξένια Μοτσκαλίδου, στα 22 της χρόνια, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια του Instagram, με τους followers της να ξεπερνούν τις 180 χιλιάδες. Τι είναι αυτό που την κάνει τόσο αγαπητή όμως;

Η νεαρή καλλονή, ασχολείται με το art design και το μακιγιάζ. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται μοναδικά beauty looks που δημιουργεί η ίδια, όμως θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν την υπογραφή ενός επαγγελματία makeup artist. Είναι τόσο ταλαντούχα που από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κανείς θα μπορούσε να υποστηρίξει, ότι αυτά τα looks είναι βγαλμένα από πασαρέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What's one thing you love about yourself? 💜 I'll start, I love the colour of my eyes its pretty unique and of course my hair. I'd never change these two.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xenia Motskalidou (@kceniyah) στις

Η ζωή της Ξένιας δεν ήταν ωστόσο πάντοτε τόσο λαμπερή. Η ίδια εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα και στους κριτές, ότι δήλωσε συμμετοχή στο GNTM, γιατί τώρα νιώθει αυτοπεποίθηση πιο πολύ από ποτέ. Δεν πίστευε πάντα στον εαυτό της, όπως είπε. Παλαιότερα της έλεγαν ότι μοιάζει με εξωγήινο, πως έχει μικρά μάτια και χείλη, ότι έχει παραπανίσια κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ιδιαιτερότητα δεν είναι πάντα καλό, ειδικά σε ηλικίες που τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ακόμα να το αγαπάνε και να το εκτιμάνε, πολλές φορές κατακρίνονται» εξήγησε η 22χρονη αναφερόμενη στην ξεχωριστή της εικόνα, που οφείλεται στην καταγωγή της. Είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ρωσίδα.


Τίποτα όμως δεν τη σταμάτησε από το να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Έχοντας τον σύντροφό της στο πλευρό της, με τον οποίο είναι μαζί από το λύκειο, η πολυτάλαντη και πανέμορφη Ξένια περπάτησε με δυναμισμό μπροστά στους κριτές, αφήνοντάς τους άφωνους και κέρδισε επάξια μια θέση στην επόμενη φάση.

Δες το βίντεο:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 143 / position2: 3632
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb