ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 τρόποι για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία

Εγγυημένα αποτελέσματα, απλώς ακολούθησε τις συμβουλές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 τρόποι για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθεις πως έχεις φτάσει στα όριά σου και είσαι εξαντλημένη από το στρες ή την καθημερινότητα; 5 μυστικά για καλύτερες μέρες

Στοπ στις ειδήσεις

Το νούμερο ένα πράγμα που πρέπει να φιλτράρετε αν θέλετε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας; Τις ειδήσεις! Ο Επίκτητος είπε: «Γίνεσαι αυτό στο οποίο δίνεις την προσοχή σου». Η ενημέρωση είναι σημαντική, αλλά θέλει μέτρο. Η τροφοδοσία του άγχους σας δεν βοηθά κανέναν όταν υπάρχουν πολλά να κάνουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άσε κάτω το κινητό, πιάσε το βιβλίο

Διαβάστε βιβλία διαχρονικά, που μπορούν να σας διδάξουν κάτι για το πώς να ζήσετε μια καλύτερη ζωή ή βιογραφίες ανθρώπων που θαυμάζετε. Ή απλώς ό,τι σας κάνει κέφι.

Τρέξε Λόλα, τρέξε

Δεν αφορά την καύση θερμίδων ή την αύξηση του καρδιακού σας ρυθμού. Δεν πρόκειται για τίποτα. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να αδειάσετε το μυαλό σας, να παρατηρήσετε και να εκτιμήσετε την ομορφιά του κόσμου γύρω σας. 

Είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή

Εάν μπορείτε να μάθετε τον εαυτό σας να είστε ευγνώμονες και να απολαύσετε τις συνηθισμένες απολαύσεις σας με όλες σας τις αισθήσεις, θα είστε πιο ευτυχισμένοι από ό, τι για όλους. Ενα μπολ με δημητριακά. Ένα καλό ηλιοβασίλεμα. Μια ωραία βόλτα με έναν φίλο. Να είμαστε παρόντες και ευγνώμονες. 

Σιωπή

Ο Randall Stutman, ο οποίος για δεκαετίες ήταν ο σύμβουλος για πολλούς διευθύνοντες συμβούλους και ηγέτες στη Wall Street, μελέτησε κάποτε πώς εκατοντάδες ανώτερα στελέχη μεγάλων εταιρειών είχαν ένα κοινό στο πώς αποφορτίζονταν από μια γεμάτη, στρεσογόνα μέρα.

Μεταξύ των απαντήσεων περιλαμβάνονται πράγματα όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, κλασική μουσική, καταδύσεις, ιππασία και ψάρεμα. Όλες αυτές οι δραστηριότητες, παρατήρησε, είχαν ένα κοινό: την απομόνωση. Ο Βill Gates προγραμματίζει «εβδομάδες σκέψης» όπου πηγαίνει μόνος του και απλά διαβάζει και σκέφτεται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
11 / position1: 154 / position2: 509
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb