ENTERTAINMENT

Tι έγραψε η Kim Kardashian για το παραλήρημα του Kanye West

Η περσόνα «σπάει» τη σιωπή της - Το διαζύγιο είναι στα σκαριά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tι έγραψε η Kim Kardashian για το παραλήρημα του Kanye West

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aναφέρεται στον σύζυγό της Kanye West ως «ιδιοφυή, αλλά περίπλοκο άνθρωπο» - Ζητά από τα μέσα ενημέρωσης διακριτικότητα και σεβασμό για τα όσα επώδυνα βιώνει η οικογένειά της, ενώ αποδίδει την συμπεριφορά του στη διπολική διαταραχή

Η Κim και ο Κanye εδώ και μερικές εβδομάδες όπως λέγεται, έχουν αποφασίσει να τερματίσουν το γάμο τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η 39χρονη τηλεπερσόνα και ο 43χρονος ράπερ σκέφτονται το διαζύγιο πολύ πριν κάνει ο Κάνιε τις δηλώσεις για την Κιμ και πολύ πριν η τελευταία αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή.

Μάλιστα ο ίδιος ο μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter σόκαρε τους θαυμαστές του όταν αποκάλυψε ότι λέξη διαζύγιο έχει πέσει στο τραπέζι από τον Νοέμβριο του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για πρώτη φορά μετά το παραλήρημα του συζύγου της η Kim πήρε θέση και τοποθετήθηκε για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η οικογένειά της τα τελευταία 24ωρα. Μια από τις πιο διάσημες και πάμπλουτες γυναίκες του πλανήτη απευθυνόμενη στους εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media μετά το «τσουνάμι» που χτύπησε την οικογένειά της νιώθει «ανίσχυρη».

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα αλλά και να δικαιολογήσει τον σύζυγό της τον οποίο χαρακτήρισε «ιδιοφυή αλλά και περίπλοκο άνθρωπο». Η Kim στο κείμενό της αναφέρει πως ο Kanyeυποφέρει από διπολική διαταραχή και ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την κατάσταση.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Οποιοσδήποτε πάσχει ή έχει κάποιον στο περιβάλλον του, γνωρίζει πόσο πολύπλοκο και επίπονο είναι να το κατανοήσεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια σχετικά με το πόσο μας έχει επηρεάσει αυτό στο σπίτι, επειδή είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μας και το απόρρητο της υγείας του Kanye.

Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως πρέπει να τοποθετηθώ λόγω του στίγματος ή των παρερμηνειών για την ψυχική υγεία. Για εκείνους που αντιλαμβάνονται τις ψυχικές ασθένειες και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, ξέρουν πως η οικογένεια είναι αβοήθητη, εκτός αν το συγκεκριμένο μέλος είναι ανήλικο. Όσοι όμως δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη εμπειρία, μπορούν να γίνουν επικριτικοί και να μην κατανοήσουν πως τα άτομα αυτά πρέπει από μόνα τους να βρουν βοήθεια, όσο σκληρά και αν προσπαθούν φίλοι και συγγενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 253 / position2: 776
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb