ENTERTAINMENT

Τζον Τραβόλτα: Το συγκινητικό αντίο στη σύζυγό του

Η Κέλι Πρέστον έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 57 της χρόνια
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 13, 2020
Τζον Τραβόλτα: Το συγκινητικό αντίο στη σύζυγό του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, ο Τζον Τραβόλτα είπε το τελευταίο δημόσιο αντίο στη σύζυγό του, Κέλι Πρέστον, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 57 της χρόνια.

«Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, Η Κέλι Πρέστον, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο του στήθους για δύο χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας στο PEOPLE.

Ο διάσημος ηθοποιός με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram, είπε το δικό του αντίο.

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου, Κέλι, έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Πάλεψε, έδωσε έναν γενναίο αγώνα, έχοντας την αγάπη και την στήριξη τόσων πολλών ανθρώπων. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς της και στις νοσοκόμες της στο MD Anderson Cancer Center, σε όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν και επίσης στους πολλούς φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα, που στάθηκαν στο πλευρό της. Θα θυμόμαστε για πάντα την αγάπη και τη ζωή της Κέλι.

Θα πάρω λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου, τα οποία έχασαν τη μητέρα τους, οπότε συγχωρείστε με εκ των προτέρων αν δεν έχετε νέα μας για ένα διάστημα. Αλλά, σας παρακαλώ να ξέρετε ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις επόμενες εβδομάδες και μήνες ενώ επουλώνουμε το τραύμα», έγραψε ο ηθοποιός και δημοσίευσε μια φωτογραφία της Πρέστον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 443 / position2: 1059
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb