Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Απίστευτο φιάσκο με influencers που έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό

Με μία λέξη, ένα μεγάλο... σοκ!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 14, 2020

Απίστευτο φιάσκο με influencers που έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό

Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους influencers που ακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέρουν και χρησιμοποιούν όλα τα είδη κόλπων για να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Όμως δυο influencers από την Κίνα αποκάλυψαν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ψηφιακή επεξεργασία, συγκρίνοντας τις τροποποιημένες φωτογραφίες κοινωνικών μέσων με τις αρχικές εικόνες.

Με μία λέξη, ένα μεγάλο... σοκ!

Όπως και σε όλο τον πλανήτη η επεξεργασία φωτογραφίας είναι ένα skill που μπορεί να φτάσει μακριά, όμως αποδείχτηκε πως μπορεί να οδηγήσει σε δημόσια κατακραυγή αφού τελευταία διαρρέουν ειδικά στην Κίνα πριν και μετά ή τα live φίλτρα σε story "κολλάνε" και το κοινό βλέπει τον εκάστοτε influencer χωρίς καμία επεξεργασία, κάτι που μπορεί να είναι εντελώς σοκαριστικό γιατί μπορεί να μην έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν ήταν λίγες φορές που σταρ των social media της Κίνας έγιναν ρεζίλι αφού απενεργοποίησαν κατά λάθος τα φίλτρα τους και αποκάλυψαν ότι φαίνονται εντελώς διαφορετικοί.

Αλλά αυτή η ιστορία αφορά μια περίεργη υπόθεση που αφορά δυο κορίτσια που εκτέθηκαν όταν κυκλοφόρησαν οι πραγματικές τους φωτογραφίες - συγκρίνοντας τις πρωτότυπες φωτογραφίες τους με τις αλλοιωμένες που συνήθως δημοσιεύουν στα προφίλ τους.

Η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης @Coeyyyy, η οποία χρησιμοποιεί την κινεζική πλατφόρμα Xiaohongshu, ή RED, φαινόταν εντυπωσιακά διαφορετική στις φωτογραφίες "πριν και μετά"...

"Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κρυφά και άδικα. Δεν γνωρίζαμε ότι φωτογραφιζόμασταν και δεν ξέρουμε ποιος πήρε αυτές τις φωτογραφίες. Για τα κορίτσια, η επεξεργασία των φωτογραφιών μας δεν είναι μεγάλη υπόθεση, δεν θέλω πια να εξηγώ", είπε η ίδια!

Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb