ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Ιούλιος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ζώδια του μήνα: Ιούλιος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια για το Μάη;

ΚΡΙΟΣ

Τι μηνύματα με νέους έρωτες, τι τσατάρισμα ως το πρωί, FUEGO που λέει και η Ελένη Φουρέιρα. Μια εργασιακή πρόταση που θα σας γίνει, μπορεί να μη σας ξετρελάνει αλλά θα φέρει λεφτά στο πορτοφόλι και θα βοηθήσει κατά πολύ στο σταθερό εισόδημα. Τα οικεία πρόσωπα γίνονται απαραίτητα. Οι υποσχέσεις εκπληρώνονται!

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εστιάστε όμως σε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση, και να βρείτε πιο ευχάριστους τρόπους για να γυμναστείτε χωρίς να ταλαιπωρείστε τόσο ψυχολογικά. Είναι πιθανό να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που είδατε. Ο Ιούλιος είναι καλή περίοδος για να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμες δραστηριότητες εξάσκησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας του σουλάτσου για εσάς!  Θα κάνετε πολλά πράγματα και θα νιώσετε δραστήριοι. Επιλέξτε μια εξωτερική δραστηριότητα και διασκεδάστεΦροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας, γιατί θα το δώσετε σε πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Καλά τα προσωπικά σας θα πάρουν φωτιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν θέλετε να βρείτε την χαμένη σας διάθεση μη σας χαλάσει το γεγονός πως ίσως πρέπει να σκάψετε βαθιά μέσα σας πριν αποφασίσετε τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας. Μια νέα ενασχόληση θα οδηγήσει σε νέες γνωριμίες που θα σας πάνε σε άλλους επαγγελματικούς δρόμους. Αν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά σας και θέλετε να βρείτε νέα ενδιαφέροντα είναι η στιγμή! 

ΛΕΩΝ

Μια επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να σας στείλει σε κάθε σημείο του κόσμου, ίσως δεν είναι κατάλληλη για εσάς σε αυτή την περίοδο. Μπορεί να θέλετε να εξασκηθείτε, να κάνετε γυμναστική ή δίαιτα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να βρει το μονοπάτι του. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα νέο χόμπι θα σας φέρει νέες γνωριμίες. Ξεσκονίστε τις ξένες γλώσσες σας γιατί θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες. Πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση που έχει να κάνει με ταξίδια, με νέες επαφές και νέους ορίζοντες. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι άρτια στιγμή για να αναζητήσετε κάποιες μεθόδους αποτοξίνωσης, τόσο σε σωματικό όσο και συναισθηματικό ή πνευματικό επίπεδο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας που θα επηρεάσουν τα νευράκια σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα και οι συνειδητά ελεύθεροι, θα βρουν κάποιο άτομο που θα τους κάνει να ξανασκεφτούν τις θέσεις τους περί σχέσεων. Βέβαια έρχεται απροσδόκητο καλό έσοδο, δηλαδή μια απρόσμενη προσθήκη στο τραπεζικό σας λογαριασμό! Στον απολογισμό θα αποφασίσετε αν θέλετε να ψάχνετε διαρκώς ή να αφήσετε τον έρωτα να δοκιμάσει την τύχη του σε εσάς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παν είναι να έρθετε σε συναισθηματική αρμονία προκαλώντας ισορροπία και γαλήνη εσωτερικά. Τα άστρα θέλουν να γίνετε καλύτεροι - για εσάς ο Μάης θα είναι ο μήνας της μάθησης, της εξερεύνησης. Η ερωτική σας ζωή θα είναι συναρπαστική, αλλά θα πρέπει να δείτε τι σας ταιριάζει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαιτέρως γι'αυτό το λόγο αρχίστε τη γυμναστική, τις βιταμίνες, ξεσκονίστε τα βαράκια, βγάλτε τα ρούχα από το διάδρομο και χρησιμοποιείστε τον! Η προσωπικότητά σας θα λάμπει στις κοινωνικές εκδηλώσεις και αν είστε single τότε σίγουρα κάποιος θα σας προσέξει έτσι όπως λάμπετε σαν γούρι από τον Λαλαούνη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξέρουμε πως όλα αυτά θα μπουν σε αναμονή μόλις βρείτε κάτι επιφανειακό αλλά τρομερά διασκεδαστικό να κάνετε! Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και οι στόχοι της καριέρας σας σταματούν να σας απασχολούν και απολαμβάνετε επιτέλους το μήνα με σταθερότητα, χρήματα στην τσέπη και νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η καριέρα και τα οικονομικά θα σας φέρουν πονοκέφαλο αλλά είναι κατάλληλη στιγμή για να μην αποφασίσετε λάθος πράγματα, να μη ξοδέψετε ούτε να παρασυρθείτε. Φυσικά να είστε επιφυλακτικοί σε κάθε επαγγελματική πρόταση και να μην ενθουσιαστείτε ακόμη! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
14 / position1: 122 / position2: 622
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb