ΣΧΕΣΕΙΣ

4+1 περιπτώσεις που δεν πρέπει να του στείλεις μήνυμα

Για την αξιοπρέπεια σου, αλλά και για αυτόν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 περιπτώσεις που δεν πρέπει να του στείλεις μήνυμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε σε άφησε, είτε σου κάνει κόλπα, όπως και να έχει δεν επικοινωνεί πια μαζί σου. Και μπορεί να νομίζεις ότι η λύση είναι να στείλεις εσύ ένα κατεβατό για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όμως είναι η χειρότερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Δες σε ποιες περιπτώσεις καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από το κινητό σου.

Όταν έδωσες τελεσίγραφο: Έβαλε τέλος και τελικά όχι μόνο δεν το τηρείς, αλλά του στέλνεις και τον βρίζεις από πάνω. Εκτός από ανώριμη, δείχνεις εντελώς αναξιόπιστη. Και αν εκείνος δεν σου είπε ποτέ να μην του μιλήσεις ξανά, εσύ γιατί προτρέχεις και πάνω στον πανικό κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις μετά;

Όταν ξέρει ότι κάνεις κάτι διασκεδαστικό: Γιατί όταν ξέρει ότι κάνεις τα δικά σου, πας και του στέλνεις και του δείχνεις ότι ακόμα και εκείνη την ώρα που αφιερώνεις στον εαυτό σου πάλι σκέφτεσαι αυτόν; Και μάλιστα την ώρα που εκείνος είναι εντελώς στον κόσμο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν έχεις πιει: Πως θα σου φαινόταν εσένα αν ο καλός σου σε έπαιρνε στις 3 τα χαράματα για να σου πει ότι σε θέλει ή σε σκέφτεται; Θα σκεφτόσουν ότι έχει φάει κόλλημα ή ότι έχει μεθύσει και λέει ότι του έρχεται. Έτσι ρίχνεις την αξιοπρέπεια σου και μπορεί να χαλάσεις την γνωρίμια.

Όταν είσαι άρρωστη: Δεν υπάρχει λόγος να προκαλείς τη λύπηση κανενός. Και δεν είναι καθόλου χαριτωμένο να σε φαντάζεται ένας άντρας άρρωστη και χώμα. Πάρε τις φίλες σου ή τη μαμά σου καλύτερα.

Όταν τον έχεις χάσει για κάποιο διάστημα: Κατά πάσα πιθανότητα ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται πια για εσένα για αυτό και αποστασιοποιήθηκε. Επομένως, πάρε το και εσύ απόφαση και σταμάτα να επικοινωνείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 334 / position2: 979
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb