ENTERTAINMENT

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά αφήνει την Κρήτη για την Αθήνα

Έτοιμη για το επόμενο βήμα η Ιωάννα Μαλέσκου – Που θα δούμε την παρουσιάστρια;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 01, 2020
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά αφήνει την Κρήτη για την Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Είμαι σε φάση που αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα. Κρίνονται όλα από στιγμές"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Πρώτο Θέμα και τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη. Αφορμή, βεβαίως, οι ετοιμασίες που κάνει η πανέμορφη παρουσιάστρια για να έρθει προς την Αθήνα αφήνοντας την τηλεόραση της Κρήτης.

Πριν από μερικούς μήνες δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ. Η συμφωνία δεν προχώρησε, ωστόσο, λόγω χρονικής στιγμής. “Επειδή είχα συμφωνήσει με το ΚΡΗΤΗ TV μία εβδομάδα πριν δεν μπορούσα να φύγω. Είχα κάνει πρεμιέρα μια εβδομάδα πριν και θα φύγω; Όχι. Δεν είμαι σαν μαϊμουδίτσα που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Ήταν λάθος χρονική συγκυρία και αντιεπαγγελματικό να το κάνω. Άλλωστε πιστεύω ότι κρινόμαστε και από τα όχι μας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από μεγάλα κανάλια τα τελευταία χρόνια. Τις απέρριψε γιατί μάλλον έχει συγκεκριμένο στόχο. “Δεν θα άφηνα αυτό που έχω χτίσει εδώ στην Κρήτη για να πάω να κάνω επικουρικό. Το λέω με όλο τον σεβασμό, δεν το λέω υποτιμητικά”.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως της έγινε πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή στον Alpha το μεσημέρι, και μάλιστα με μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που έχει τώρα η “Ελένη”, αλλά δεν θα είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα προχωρήσει όμως ούτε αυτή η συνεργασία. Η ίδια λέει επ’ αυτού: “Η πρόταση έγινε πριν από πολύ καιρό. Ο λόγος που δεν δέχθηκα ήταν θέμα αρχών και αφορούσε κάποιους όρους του συμβολαίου”.

Πλέον τα δεδομένα άλλαξαν. Είναι σαφές πως οι προτάσεις συνεχίστηκαν και μια συγκεκριμένη είναι αυτή που, όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα προχωρήσει. “Δεν μπορώ να πω από ποια κανάλια έχω δεχτεί πρόταση, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και όχι μόνο από ένα κανάλι. Είμαι σε φάση που αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα. Κρίνονται όλα από στιγμές. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμφωνήσω με κάποιο κανάλι. Μέχρι να μπει η υπογραφή αλλάζουν πολλά πράγματα, οπότε είμαι επιφυλακτική. Τα ψιλά γράμματα είναι πολύ σημαντικά”.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 102 / position2: 815
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb