ENTERTAINMENT

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks θα παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων

Από τη σκηνή του ριάλιτι μόδας, στην καρέκλα της παρουσιάστριας

Δημοσίευση ΜΑΙ 15, 2020
Πρώην παίκτρια του My Style Rocks θα παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στο «Ξαναδέστε τους», στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. Ωστόσο, η πρόσφατη συμμετοχή της στο My Style Rocks 3 την έφερε και πάλι στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή, την όμορφη Κύπρια δημοσιογράφο, η οποία μέσα από το Instagram ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της βήμα, το οποίος αποτελεί – θα λέγαμε έκπληξη – αφού θα παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων.

Η Τζώρτζια μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ επέστρεψε στην Κύπρο καθώς εκεί μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Και πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, σε τοπικό κανάλι της Λεμεσού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#smile face • 🙃 #throwback #smileworldday #breathe #sunday #tvpresenter #cyprus #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgia Panagi (@giorgia_panagi_official) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 236 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb