ENTERTAINMENT

Ξεκινά το πρώτο ελληνικό σίριαλ στην καραντίνα με διάσημες πρωταγωνίστριες

Η σειρά θα λέγεται «Eggloveισμένες»

Δημοσίευση ΑΠΡ 06, 2020
Ξεκινά το πρώτο ελληνικό σίριαλ στην καραντίνα με διάσημες πρωταγωνίστριες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει σταματήσει τα τηλεοπτικά γυρίσματα πολλών σειρών και προγραμμάτων και στη θέση τους να παρακολουθούμε ενημερωτικές εκπομπές και σε επανάληψη αγαπημένες σειρές, όμως, υπάρχει κάτι που δε θα σταματήσει ποτέ… Και αυτό είναι η δημιουργία και η φαντασία!

Έτσι, η καραντίνα στάθηκε πηγή έμπνευσης για τον σεναριογράφο Γιώργο Φειδά ο οποίος ετοιμάζει το πρώτο σίριαλ γυρισμένο μέσα στο σπίτι με πρωταγωνίστριες τις Σίλβια Δεληκούρα, Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Θεοχάρη και Μαρία Κωνσταντάκη.

Η σειρά θα λέγεται «Eggloveισμένες» και εστιάζει σε μια παρέα τεσσάρων γυναικών που μοιράζονται τις ανησυχίες τους για τον κορονοϊό -και όχι μόνο- μέσω βιντεοκλήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΜαρία Κωνσταντάκη, μπότοξ ή νεότερος άντρας;ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΟΥΛ 31, 2018

Φυσικά, ένα τέτοιο εγχείρημα έχει αντίστοιχα και πολλές δυσκολίες να συναντήσει στην πορεία μιας και οι συντελεστές, από το πρώτο κιόλας λεπτό της απόφασής τους να το κάνουν πράξη, έχουν να λύσουν προβλήματα κυρίως τεχνικού χαρακτήρα. Όλοι οι συντελεστές, όμως, είναι αποφασισμένοι να κάνουν αυτή τη δουλειά να πετύχει και απ' ό,τι μαθαίνουμε, το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει ήδη πολλούς υποστηρικτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Συνδέσεις» της EΡΤ1 για το νέο αυτό εγχείρημα! Συγκεκριμένα, η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε: «Όλο αυτό ξεκίνησε από τον Γιώργο Φειδά, ο οποίος είναι ένας πολύ δημιουργικός σεναριογράφος και εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι οι τραγουδιστές έχουν βρει την "άκρη" τους, πώς να είναι δημιουργικοί μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Παίρνουν την κιθάρα τους, κάνουν ένα live και ανεβάζουν ένα story τραγουδώντας. Έτσι, σκέφτηκε γιατί δεν κάνουμε και εμείς οι ηθοποιοί; Έγραψε, λοιπόν, ένα σενάριο με χαρακτήρες, που το γυρνάμε από το σπίτι μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τουνάιτ στις 21:30 η πρεμιέρα μας στο Instagram.. ———————————— #EGGlovismenes #Κάμινγκ #Ρίλυ #Ρίλυ #Σουν #Instagram #Premiere 03.04.20 @ 21:30

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Οι Εγκλωβισμένες (@egglovismenes) στις

Και τόνισε: «Το γύρισμα στην πραγματικότητα είναι οι βιντεοκλήσεις των τεσσάρων αυτών γυναικών, είτε και οι τέσσερις μαζί, είτε σε ντουέτα, είτε σε τριπλά… Για μένα ο Γιώργος έχει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Μπορεί να βγάλει αβίαστα διαλόγους έξυπνους και με ενδιαφέρον χωρίς απαραίτητα να έχει τα μέσα».

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Πρόκειται για μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας τον εαυτό μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια».

Η πρεμιέρα της σειράς «Eggloveισμένες» γίνεται σε λίγες μέρες και η Μαρία Κωνσταντάκη μαρτύρησε τους χαρακτήρες της κάθε ηθοποιού! Η Μαρία Κωνσταντάκη υποδύεται την Ασημίνα, μία υποχόνδρια, που νομίζει ότι «θα πεθάνουμε όλοι» και χάνει συνέχεια την ψυχραιμία της. Η Μαρία Σολωμού υποδύεται την Γκέλυ, μία Ελληνίδα που δεν μπορεί να κάτσει σπίτι της, δεν μπορεί να κάτσει μόνη της και να περάσει καλά, αλλά θέλει να είναι συνέχεια έξω. Η Κατερίνα Θεοχάρη είναι μία παντρεμένη δασκάλα και θα δούμε τις συνθήκες εγκλεισμού ενός ζευγαριού που ξαφνικά μένει μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Η Σύλβια Δεληκούρα γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της λίγο πριν την καραντίνα! Λόγω των συνθηκών αναγκάζεται να μείνει στην αδερφή της και στον ανιψιό της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πριν 173 εβδομάδες
Μαρία Κωνσταντάκη, μπότοξ ή νεότερος άντρας;
Η ηθοποιός απαντά σε E-Daily διλήμματα
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 280 / position2: 1627
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb