ENTERTAINMENT

Στέλιος Κουδουνάρης: Απαντά στο αν θα δούμε ξανά φέτος το My Style Rocks 3

Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του, σε live chat που έκανε

Δημοσίευση ΑΠΡ 03, 2020
Στέλιος Κουδουνάρης: Απαντά στο αν θα δούμε ξανά φέτος το My Style Rocks 3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα πιο αγαπητά και ταλαντούχα πρόσωπα της ελληνικής fashion σκηνής, αλλά και της τηλεοπτικής πραγματικότητας μέσα από το «My Style Rocks» στο οποίο κρατάει πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία τρία χρόνια, ο Στέλιος Κουδουνάρης, μίλησε ζωντανά στο προχθεσινό Instagram Live του Queen.gr.

Σε μία απολαυστική κουβέντα με την Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, (μπορείς να την δεις ολόκληρη πατώντας το play στα παρακάτω videos) o Κύπριος fashion designer αποκάλυψε τι προβλέπεται για το μέλλον του talent show στο οποίο είναι κριτής, τι συμβαίνει με τη δική του καλοκαιρινή συλλογή και πού μπορούμε να την βρούμε, αλλά πέρασε και το μήνυμά του για την «επόμενη μέρα» της μόδας στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

«Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τα εγχώρια brands και e-shops για να συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν έχει σημασία πόσα μπορούμε να διαθέσουμε για μία αγορά. Και πέντε Ευρώ αρκούν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αποκτώντας ένα μικρό αξεσουάρ από ένα ελληνικό online store», δήλωσε ο Στέλιος. Επίσης μας προέτρεψε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά και με τα συνοικιακά καταστήματα τα οποία μπορεί να μην έχουν e-shops αλλά οι ιδιοκτήτες τους είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν να διαλέξουμε ανάμεσα στα εμπορεύματά τους και να μας ταχυδρομήσουν τηρώντας όλους του κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Δες παρακάτω όλη την συνέντευξη και κράτησε και μερικά από τα super stylish tips του αγαπημένου Στέλιου Κουδουνάρη! Καλή προβολή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 734 / position2: 1453
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb