ENTERTAINMENT

Debbie Harry: Τα ναpκωτικά, ο βιασμόs στα 70s και η μουσική

Η φωτογράφηση στο ES Magazine που κυκλοφόρησε μόλις δείχνει πως η Deb το'χει ακόμα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Debbie Harry: Τα ναpκωτικά, ο βιασμόs στα 70s και η μουσική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Debbie Harry έχει γράψει ιστορία ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος Blondie.

Το όνομα του γκρουπ ήταν εμπνευσμένο από τους οδηγους που φώναζαν "Hey, Blondie!" όταν εκείνη περνούσε από μπροστά τους. Εκείνη και ο Chris Stein ήταν η βάση του συγκροτήματος που άφησε εποχή.

Η ίδια μιλά για την ζωή της και την καριέρα της, και φαίνεται πως νοσταλγεί περισσότερο την περίοδο πριν τη μεγάλη επιτυχία. "Ο Chris ζούσε από την πρόνοια, εγώ σέρβιρα σε ένα μπαρ με το μαγιό μου και περιστασιακά πουλούσαμε μαριχουάνα για να βγάλουμε λίγα χρήματα. Τότε, οι Blondie ήταν ακόμα ένα outsider".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο τρομακτικό όμως περιστατικό από αυτά που αφηγείται στο βιβλίο και στις συνεντεύξεις της είναι η νύχτα όπου έπεσε θυμα βιασμού, όταν δεν είχαν να πληρώσουν ένα χρέος τους. Ο άντρας που μπήκε στο σπίτι τους για να ζητήσει τα χρήματα στο τέλος έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της και στη συνέχεια βiασε τη Debbie Harry και έφυγε με την κιθάρα του Chris, όσο ο Chris κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο...

Όσο για τη μουσική της αποκαλύπτει πως "τραγουδούσα όσα οι άλλες τραγουδίστριες δεν τολμούσαν να πουν" και κάπως έτσι το κατα τ'άλλα εσωστρεφές κορίτσι ξεχώρισε.

Η φωτογράφηση στο ES Magazine που κυκλοφόρησε μόλις δείχνει πως η Debby το'χει ακόμα! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 82 / position2: 596
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb